Web Analytics
Jump to content

NGD! Taylor GS Mini-e Limited Edition Rosewood


Heilage

Recommended Posts

Etter at en fet Telecaster klarte å unnslippe mitt klamme eierskap, vandret jeg rundt i Oslos gater forleden dag på utkikk etter musikkutstyr jeg kunne svi av litt penger på. Vandret da innom Myhrbraaten siden jeg var på utkikk etter en strømforsyning til pedaler, og kom da i prat med noen av de ansatte etter at jeg kommenterte en av de absurd dyre (men fete) Taylor-gitarene som hang på veggen.

Jeg fortalte at jeg hadde tittet på GS Mini tidligere, og synes de var ålreite, og de kunne da fortelle meg at de hadde på vei et lite parti (de fikk vel en håndfull totalt sett) av en begrenset utgave av GS Mini, med innebygd preamp/elektronikk og fancy treverk i sider og bunn. Disse skulle de få inn rundt begynnelsen av november. Etter å ha tittet litt på nettsiden falt jeg for modellen med palisander, og bestilte sporenstreks en (kan ikke tillate at noen andre får stikke av med en, tross alt).

Vel, gitaren ankom kjappere enn forventet, and oh my. Nydelige saker, altså. Jeg får ikke postet bilder av min før i kveld eller i morgen (sitter på kontoret til kl 21 i dag), men i mellomtiden kan dere sikle litt over Taylors egne bilder her: http://www.taylorguitars.com/guitars/acoustic/gs-mini-e-rw-0

Edited by Heilage
 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Fall Limited GS Mini er fantastiske! vi fikk de inn hos Backstagemusikk på Strømmen for et par uker siden og interessen er stor! ventet lenge på at GS Mini skal komme med mik-system og når man i tillegg kan få quilted sapele eller rosewood i sarg og bunn blir det jo enda kulere! vi har dem fortsatt på lager, men det blir færre og færre! om noen skal ha så vær kjappe :) vi holder dem gjerne av om noen er interessert bare send meg en mail eller ring oss!

Daniel@Backstagemusikk.no

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.