Web Analytics
Jump to content

Amplitude Irig HD


E5150

Recommended Posts

Ser at det har kommet en ny Irig som skal være overlegen den gamle varianten.

http://thegaragebandguide.com/3-reasons-to-love-the-irig-hd

Er det noen som har testet denne og som kan bekrefte at den er bedre lydmessig enn originalen? Hadde egentlig gitt opp hele Irigprosjektet pga. støy og dårlig lyd. Kom ved en tilfeldighet til å sette meg ned med den igjen her om dagen og oppdaget at noe må ha skjedd siden sist. Nå låter det mye bedre og støymengden er minimert betraktelig. Kan være en konsekvens av at jeg har vasket ørene, men er vel mer sannsynlig at det har kommet noen oppdateringer som har forebedret ytelsen. Nå fungerer Amplitube og irigen så bra at HD-versjonen frister.

iRig-HD.jpg

Link to comment
Share on other sites

I og med at jeg har Amplitudepakken på ipaden så blir det nok til at jeg bestiller med en Irig HD etterhvert. Inntil videre fungerer den gamle Irigen egentlig ganske bra. Kjøpte det nye Studiotillegget til pakken i går og det virker ganske bra.

Link to comment
Share on other sites

Trodde Amplitube på Ipad var "låst" til irig, men hvis jeg kan bruke Apogeen så er den absolutt et godt alternativ. Ikke dumt! Får se hva som dukker opp først til en grei pris.

Link to comment
Share on other sites

Fikk tak i en mer eller mindre ubrukt Apogee jam i dag og er nysgjerrig på hvor mye bedre den er enn Irigen. Ellers blir det nok fullversjonen av Jamup. Synes programmet virket oversiktlig og greit og med mange muligheter. Var definitivt en del utstyr å velge mellom.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Etter en liten halvtime med jamup i fullversjon tror jeg trygt jeg kan slå fast at dette låter og fungerer langt bedre enn Amplitube. Særlig vrenglydene er milevis bedre. I tillegg er det mindre støy.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Har gamle Irigen ja. Er ikke akkurat studiokvalitet, men fungerer bra nok. Regner med at det blir enda en forbedring når Apogeen kommer i hus. Den fikk jeg for 500 inkludert porto. Var mer eller mindre ubrukt, dvs. kun tatt ut av esken og testet en gang.

Link to comment
Share on other sites

Da har jeg testet Amplitube og Jamup med Apogee Jam. Er ikke så mye annet å si enn at dette fungerte ufattelig mye bedre en Irigen. Absolutt ingen støy eller ulyder. Mye bedre lydnivå og begge appene låt veldig mye bedre. Selv om denne løsningen er dyrere enn Irigen er det ingen tvil om at det er verdt pengene å gå for Apogee eller tilsvarende. Er vel en grunn til at Irigen har kommet i ny versjon.

Sammenligner man appene er det fremdeles Jamup som låter og fungerer best. Er ingen problem å skru god lyd, både med og uten vreng, og grensesnittet er intuitivt og med mange muligheter. Et par av preset-innstillingene er riktig suverene. Amplituben er ikke dårlig, men føler at Jamup er langt mer overbevisende totalt sett.

Blir nok til at Ipaden med Jamup kommer til å bli førstevalget for øving med headset! Dette fungerer bedre og gir mange flere muligheter enn en multieffektboks. Kan vel legge til at det er sommersalg på Jamup for tiden så man får den til halv pris (75 kroner).

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Jeg har behov for å ta opp lyden av gitarer uten noe mikkmakk. Helt tørt signal fra gitar.

Hadde tenkt å ha denne koblet opp på iphone (4) slik at jeg kan ta opp gitarlyd hvor enn jeg er.

Dette som ledd i dokumenteringsprosess for å sammenligne lyden av ulike gitarer og pickups.

Vil denne apogee jam være det optimale valg for slikt bruk?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.