Web Analytics
Jump to content

Hvor mye kan jeg vente og få?


Hammersindre

Recommended Posts

Har en rimelig strøken Charvel model 6 gitar som jeg kjøpte for 2-3 år siden. Gitaren er fra 1986 neckthrough og fargen er hvit. klarer ikke laste opp noen bilder av gitaren men du finne mange bilder av samme gitar om du googler "charvel model 6 white" den er som sagt så og si strøken.

Er det noen så har peiling på hva jeg kan forvente og få for denne ?? betalte selv rundt 5000 for denne da jeg kjøpte den, og lurer på om jeg kan få det samme for den nå? :) ser det ligger EN på ebay til ca 5000kr, men vet ikke hva den kan gå for her.

Link to comment
Share on other sites

vet ikke hvor viktig fargen er på disse gitarene for verdien, men om du ser på completed og sold listings på ebay på model 6 vil du se at de går for $300 og oppover, med flest rundt $500 - 800.

pris i norge? dunno. du bestemmer hva du vil ha for den. kanskje begynne med 2500 - 3000?

gtrzmn

Link to comment
Share on other sites

Alright! tusen takk for svar. Det haster egentlig ikke for emg og selge den så jeg tror jeg legger den ut for salg for rundt 4 lapper og ser om noen vill kjøpe, og viss ikke så beholder jeg den heller selv.

Forresten... er det mulig og få solgt noe her eller er det mest selgere og lite kjøpere for tiden ? :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.