Web Analytics
Jump to content

Hva slags utstyr bruker Knut Reiersrud?


kenneho
 Share

Recommended Posts

Noen som vet hva slags utstyr han spiller på når han spiller el-gitar? F.eks. på "Nåde over nåde" har han en nydelig lyd, spesielt når han drar på med vreng. Høres ut som Fender Strat, men hva slags forsterker etc bruker han?

Kenneth

Link to comment
Share on other sites

Jeg har det for meg at han bruker mesa boogie, har i hvert fall sett han bruke det tidligere. Ellers, som du nevner, går det en del i strat, men også ymse finurlige gitarer, blant annet en Italia-sak med innebygd forsterker, stemt i en eller annen åpen stemming.

I bandsettinger har jeg sett han bruke alt fra gammel SG Custom, ES-175, strat, double neck jerry jones ++.

Link to comment
Share on other sites

Er ikkje den grønne ein Clapton strat? Såg han to gongar i februar, då var det den straten, Gollmer the Blues, EB volum, DL-4 og ein Fender BF(RI?) 4x10 av eit slag(Super Reverb?). Ein god del av godlyden kjem nok frå heilt insane anslag, fyren har jo merkelig teknikk, og et strengar til frukost.

Link to comment
Share on other sites

Så han i fjor sommer, tror jeg det var, da brukte han veldig mye rart i alle fall.

Den grønne Straten var med, såvidt jeg husker, sammen med en bunsj andre gitarer og strengeinstrumenter.

Han hadde også noen pedaler som så litt hjemmemekka ut. Kan ikke huske å ha lagt merke til ampen, men jeg satt litt kronglete til.

Link to comment
Share on other sites

:)

Herr Reiersrud er en snodig skrue. Husker han hadde en blues-forelesning på Institutt for Musikkvitenskap da jeg gikk der. Dobbelforelesning om blues med teorier om at bluesen har sin opprinnelse i Iran eller deromkring. Spennende og ikke altfor søkt. Gitar hadde han også selvfølgelig med seg og det ble mye tøft spill på en noe ustemt kassegitar..., noe som ikke betyr en døyt når det er Reiersrud som drar i gang. Det blir forbasket bra uansett.

På tide å finne frem Reiersrud-albumene jeg har, merker jeg.

Link to comment
Share on other sites

Jeg så han for mange mange år siden hvor han stilte med gitarkassen i neven og en Korg Pandora i lomma :)

Pandoraen skal ikke undervurderes! Har brukt de siden første utgave og bruker siste versjonen jeg kjøpte, PX4, ganske mye. Låter bra nok, tar ikke noe plass, og er genial til øving.

Link to comment
Share on other sites

Pandoraen skal ikke undervurderes! Har brukt de siden første utgave og bruker siste versjonen jeg kjøpte, PX4, ganske mye. Låter bra nok, tar ikke noe plass, og er genial til øving.

Det var ikke ment som en diss av Pandora, men husker jeg den gang ble litt overrasket/skuffet over lav mojo faktor på utstyret... Lyden var bra den.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.