Web Analytics
Jump to content

Awell Jr, en liten presentasjon.


Recommended Posts

Hei, mitt egentlige navn er da Ainos Jeremi og jeg kaller meg selv for Awell Jr. Jeg er en 16 år gammel gutt fra Oslo, Norge og min interesse for musikk startet da jeg var 6 år. Piano var starten på min musikalske ferd om jeg kan kalle det for dette :P senere lærte jeg meg å spille gitar, trommer og flere instrumenter. Våren 2012 fikk jeg en plutselig interesse for elektronisk musikk og da mest House musikk. Ikke lenge etter begynte jeg researchen og fant en del utstyr jeg likte godt, når er jeg så å si "set" med det jeg trenger og har startet. Jeg fant dette forumet for omtrent et halvt år siden, men valgte å bli aktiv nå.

Litt mer for den interesserte:

Jeg holder på med djing i tillegg til produksjon.

Her er det jeg bruker som utstyr:

HP Pavillion, stasjonær PC

Numark Mixtrack Pro, DJ - Mixer

Akai MPK25, Midi keyboard

Focusrite Scarlett 18i6, Lydkort

2x Yamaha HS50M, Monitorer

Behringer Eurorack MX1804X, Mixer (ganske gammel)

Ableton Live 8, Musikksoftware (Med oppgradering til 9)

Okai Mic, Dynamiske mikrofoner (veldig dårlige)

Det er også fint om dere kommer med ting dere syntes kan gjøre studioet bedre! :D

Om dere vil så er det bare å legge meg til om det er noe spørsmål angående samarbeid, spørsmål eller bare en hyggelig samtale angående musikk.

Hilsen Awell Jr

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.