Web Analytics
Jump to content

NGD: Orville by Gibson ES-335VS


Truckstop Chuckie
 Share

Recommended Posts

Får se om det blir varig glede. Har tilnærmet null erfaring med ES-gitarer, med unntak av den gamle ES-125en min som ikke får mer oppmerksomhet enn at den fungerer som blikkfang i stua. Har alltid hatt lyst på en ES-335 og tenkte at en, forhåpentligvis godt lagd, japansk en er sånn passelig sted å begynne..., så får en heller gå opp til 'the real deal' etter hvert.

Som nevnt står det stusselige strenger på den. Kjennes som 0.09 og akustisk låter det skikkelig dårlig fjert. Har ikke fått prøvd den elektrisk enda.

Link to comment
Share on other sites

Hiv på den elleve og bigsby! Har en Japan Epi, identisk med din, skulle ikke forundre meg om de kommer fra samme fabrikk. Jeg parkerte (og senere solgte) min 2001 Gibson Es335 og beholdt japaneren. Ikke fordi Gibsonen var dårlig, langt i fra, men japaneren har en hals jeg er meget comfy med. Et sett med gode buckers (Zhangluin i mitt tilfelle) gjorde gitaren komplett.

Link to comment
Share on other sites

Jeg må innrømme at jeg har hatt din sunburste Epiphone med Bigsby i bakhodet en stund, og kunne godt tenkt meg å smelle på en Bigsby på denne :)

Det skal visst stå '57 Classic i denne, og må testes ettertrykkelig før det er snakk om noe modding (til noen ultrapinglete retro-buckers).

Er for øvrig fra Terada-fabrikken.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.