Web Analytics
Jump to content

NGD: Orville by Gibson ES-335VS


Truckstop Chuckie

Recommended Posts

Får se om det blir varig glede. Har tilnærmet null erfaring med ES-gitarer, med unntak av den gamle ES-125en min som ikke får mer oppmerksomhet enn at den fungerer som blikkfang i stua. Har alltid hatt lyst på en ES-335 og tenkte at en, forhåpentligvis godt lagd, japansk en er sånn passelig sted å begynne..., så får en heller gå opp til 'the real deal' etter hvert.

Som nevnt står det stusselige strenger på den. Kjennes som 0.09 og akustisk låter det skikkelig dårlig fjert. Har ikke fått prøvd den elektrisk enda.

Link to comment
Share on other sites

Hiv på den elleve og bigsby! Har en Japan Epi, identisk med din, skulle ikke forundre meg om de kommer fra samme fabrikk. Jeg parkerte (og senere solgte) min 2001 Gibson Es335 og beholdt japaneren. Ikke fordi Gibsonen var dårlig, langt i fra, men japaneren har en hals jeg er meget comfy med. Et sett med gode buckers (Zhangluin i mitt tilfelle) gjorde gitaren komplett.

Link to comment
Share on other sites

Jeg må innrømme at jeg har hatt din sunburste Epiphone med Bigsby i bakhodet en stund, og kunne godt tenkt meg å smelle på en Bigsby på denne :)

Det skal visst stå '57 Classic i denne, og må testes ettertrykkelig før det er snakk om noe modding (til noen ultrapinglete retro-buckers).

Er for øvrig fra Terada-fabrikken.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.