Web Analytics
Jump to content

NAD: Ceriatone JMP 50W (Anbefal meg en reverb-pedal)


Mills Kaviar

Recommended Posts

Ikke akkurat new amp day, men heller new amp week.

Begynner å bli noen dager siden jeg kjøpte denne, men har ikke fått testet den enda. Den har stått i bilen i vente på et kabinett å spille igjennom. Så kom jeg jo på at jeg kunne bruke twin reverben som kabinett.

Det aller første som slo meg da jeg satt ampen oppå twin reverben min, er hvor stor den var iforhold til hvordan den så ut i bagasjerommet på bilen:p Den fikk jo twin reverben til å se liten ut.

Det andre som slår meg, noe som jeg forsåvidt visste, er at for å få ut potensialet fra denne ampen, nytter det ikke å sitte på soverommet og klimpre. Har inntrykk av at man mister ganske mye tone når mastervolumet er på soveromsnivå. Samtidig som kanskje ikke Jensen elementene som står i twin reverben ikke er helt ideelle for denne typen amp. Men foreløpig høres det bra ut, og gleder meg til neste bandøving!

Eneste tingen jeg savner er romklang, da jeg har blitt fysisk avhengig av dette, etter å hatt fender i noen år. Det holdt liksom ikke med delay for min del. Så hvis noen har en reverb-pedal å anbefale, eller om noen skal selge, er det bare å skrike ut.

Et bilde må til:

IMAG0172_zps43cc0186.jpg

Link to comment
Share on other sites

Skal sjekke ut RE-20. [.................] . Er det sånn at man kan skru av og på reverben, med foten og beholde delayen på med RE-20?

Ganske sikker på at det ikke går. Bryteren switcher reverb og delay sammen. Det som skal være mulig med en ekstra ekstern exp. pedal er å kontrollere volumet på delay. Så det motsatte av det du ønsker ser ut til å være mulig med litt tilleggsutstyr dvs beholde reverben på, og skru ned volumet på delayen. (Hvilke expression pedaler som funker med RE20'en er jeg ikke sikker på)

Jrf manual side 16:

http://www.roland.com/support/article/?q=manuals&p=RE-20

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.