Web Analytics
Jump to content

ny låt fra Bring Out The Gimp


Straymond

Recommended Posts

Låter slett ikke verst, Straymond! Ikke supergira på cleangitar og -synging, men resten av låta var kul. Skarpen låt kanskje litt vel plast, men sånn blir det jo fort når man bruker programmerte trommer. Stå på, gleder meg til å høre mer!

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nei, men det har drept mye trommelyd! :)

Joda, men det funker vel ikke akkurat med Dark Side Of The Moon-trommeproduksjon over dette her? Jeg synes det hører litt til at trommene låter som de gjør i metal. I det siste har det jo blitt mer og mer populært med ghosta skarp-noter også innen "djent"-greiene.

Link to comment
Share on other sites

Blir litt for likt alt anna i sjangeren etter min mening, og syns det er noe litt sterilt og stillestående over musikken. Dust of Constants absolutt beste låt, den har nerve, likte den veldig godt, knalltøff låt med god instrumentering. Ellers enig med folk her at trommene på en måte ikke passer inn og gjør det hele litt flatt. Mulig at det er trommedynamikken? Omtrent umulig å få noe dynamisk ut av programmerte trommer uten å jobbe seg ihjel.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg syntes trommelyden i seg selv er fin. kansje litt mer variert kick av og til, og mere ghost notes på skarpen. Ser nå at Erlend har sagt det xD.

Ghosting på alt gjør prog trommer mere livlig ihvertfall.

På det clean partiet ved 2 min drømte jeg om noen trommer som spelte sakte og skikkelig progga. Bare litt hihat, kick og skarp arbeid der hadde vært sykt fett.

Bassen og gitarene var jo allerede så gromme der.

Det samme syntes jeg ved 3 min. Å gud!!! fikk nesten lyst til og laste ned sangen og prøve selv :P Ville fått en skikkelig fusion feel over det.

Hvis det hadde blitt lagt bare bittelitt mere arbeid i trommene på resten av sangen også, i tilegg til det jeg sa. Da er jeg i himmelen.

Finner man en dyktig trommis som kan ghoste bra, spelle kjapt, trenger ikke kvantifisere, stemmer trommene sine som er av det beste slaget, har gode micer og er ivrig!

Ja...... da er man heldig.

Tror ikke jeg ville forventet bedre spelling av en trommis, en det som er på denne låta eller dårligere.

Man må ikke glemme meshuggah og animals as leaders heller. Begge to og mange andre har brukt og bruker toontrack!

Og det låter jo helt sykt fett. Så hvorfor skal ikke våre trommer høres like bra ut.

Gitarer er jo veldig bra. Ikke noe særlig og si der egentlig. Dere er jo ikke redde for ''feil'' noter.

Den solo gitaren som kom på starten var det jo mere en nok feeling i.

En annen ting som hadde gjort susen hadde vært litt clean gitar eller synth i bakgrunnen av resten av musikken, som hadde gjort drømmen min enda mere oppfylt.

Det krever jo helst at man finner nøyaktige harmonier som følger rytme gitarer, men jobber man hardt for det blir det helt konge.

Jeg syntes ikke musikken er noe og klage over i det hele tatt egentlig. Det fins så mye dårligere, og jeg digga det ved første ørekast :P

Musikk er musikk. Sjangere kan gå og legge seg. Sjangere blandes alt for mye inn i musikken. Enough with it I have had.

Man blander alt som fins for tiden så trommene er 100% korrekte dem.

Skulle egentlig bare si knall musikk før jeg leste kommentarene jeg. Masse masse mye og enda mere ros fra meg.

Gun på. tipp topp tommel opp! Trommisen dukker vel opp snart.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.