Web Analytics
Jump to content

ny låt fra Bring Out The Gimp


Straymond
 Share

Recommended Posts

Låter slett ikke verst, Straymond! Ikke supergira på cleangitar og -synging, men resten av låta var kul. Skarpen låt kanskje litt vel plast, men sånn blir det jo fort når man bruker programmerte trommer. Stå på, gleder meg til å høre mer!

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nei, men det har drept mye trommelyd! :)

Joda, men det funker vel ikke akkurat med Dark Side Of The Moon-trommeproduksjon over dette her? Jeg synes det hører litt til at trommene låter som de gjør i metal. I det siste har det jo blitt mer og mer populært med ghosta skarp-noter også innen "djent"-greiene.

Link to comment
Share on other sites

Blir litt for likt alt anna i sjangeren etter min mening, og syns det er noe litt sterilt og stillestående over musikken. Dust of Constants absolutt beste låt, den har nerve, likte den veldig godt, knalltøff låt med god instrumentering. Ellers enig med folk her at trommene på en måte ikke passer inn og gjør det hele litt flatt. Mulig at det er trommedynamikken? Omtrent umulig å få noe dynamisk ut av programmerte trommer uten å jobbe seg ihjel.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg syntes trommelyden i seg selv er fin. kansje litt mer variert kick av og til, og mere ghost notes på skarpen. Ser nå at Erlend har sagt det xD.

Ghosting på alt gjør prog trommer mere livlig ihvertfall.

På det clean partiet ved 2 min drømte jeg om noen trommer som spelte sakte og skikkelig progga. Bare litt hihat, kick og skarp arbeid der hadde vært sykt fett.

Bassen og gitarene var jo allerede så gromme der.

Det samme syntes jeg ved 3 min. Å gud!!! fikk nesten lyst til og laste ned sangen og prøve selv :P Ville fått en skikkelig fusion feel over det.

Hvis det hadde blitt lagt bare bittelitt mere arbeid i trommene på resten av sangen også, i tilegg til det jeg sa. Da er jeg i himmelen.

Finner man en dyktig trommis som kan ghoste bra, spelle kjapt, trenger ikke kvantifisere, stemmer trommene sine som er av det beste slaget, har gode micer og er ivrig!

Ja...... da er man heldig.

Tror ikke jeg ville forventet bedre spelling av en trommis, en det som er på denne låta eller dårligere.

Man må ikke glemme meshuggah og animals as leaders heller. Begge to og mange andre har brukt og bruker toontrack!

Og det låter jo helt sykt fett. Så hvorfor skal ikke våre trommer høres like bra ut.

Gitarer er jo veldig bra. Ikke noe særlig og si der egentlig. Dere er jo ikke redde for ''feil'' noter.

Den solo gitaren som kom på starten var det jo mere en nok feeling i.

En annen ting som hadde gjort susen hadde vært litt clean gitar eller synth i bakgrunnen av resten av musikken, som hadde gjort drømmen min enda mere oppfylt.

Det krever jo helst at man finner nøyaktige harmonier som følger rytme gitarer, men jobber man hardt for det blir det helt konge.

Jeg syntes ikke musikken er noe og klage over i det hele tatt egentlig. Det fins så mye dårligere, og jeg digga det ved første ørekast :P

Musikk er musikk. Sjangere kan gå og legge seg. Sjangere blandes alt for mye inn i musikken. Enough with it I have had.

Man blander alt som fins for tiden så trommene er 100% korrekte dem.

Skulle egentlig bare si knall musikk før jeg leste kommentarene jeg. Masse masse mye og enda mere ros fra meg.

Gun på. tipp topp tommel opp! Trommisen dukker vel opp snart.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.