Web Analytics
Jump to content

Nybygd amp!


Recommended Posts

Er nå ferdig med den elektriske biten av en Hiwatt DR504-klon jeg har holdt på med i romjulen. Ampen er basert på en hiwatt, men har en transformator som gir en del lavere spenning enn det den orginale partridgen gjorde i disse forsterkerene. Jeg har også benyttet en classic tone utgangstrafo jeg hadde liggende. Ampen har også fått justerbar bias.

Neste del av prosjektet nå blir å bygge et kabinett til den. Tenkte å lage selve boksen til forsterkeren samt ett 2x12 kabinett i bøk, og utforme det omtrent som dette:

285913_10150337675080236_543040235_99891

En liten video av første prøvetur:

Her følger noen bilder fra byggeprosessen.

IMG_9914.jpgIMG_9917.jpgIMG_0092_zps9964b2b3.jpg

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Hos meg viser det 101 visninger. Jeg er ikke sikker på om det telleverket alltid er helt pålitelig...

Hva er det du har montert filterkondensatorene på? Spikerplate eller lego-brett?

Ser forøvrig ut som en kul forsterker. De små filterkondensatorene øverst til venstre, er de festet på noe fornuftig vis eller ligger de bare løst?

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
Ser bra ut! hadde vært kult med en demo av en av pedalene dine på ampen også :)

Det kommer etterhvert. Må bare få på plass noen høytalere som funker fint med den først.

Ser at jeg ikke har slengt ut de siste bildene. Har kommet lenger enn dette nå og. I dag eer kabinettet ferdig, bortsett fra lodding og bein. Boksen til ampen er også beiset. Slenger ut bilder av dette når jeg kommer meg hjem fra Nordsjøen.

IMG_0115_zps01208f80.jpg

IMG_0112_zpse2ae7881.jpgIMG_0116_zpsecb9b1f3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Hos meg viser det 101 visninger. Jeg er ikke sikker på om det telleverket alltid er helt pålitelig...

Hva er det du har montert filterkondensatorene på? Spikerplate eller lego-brett?

Ser forøvrig ut som en kul forsterker. De små filterkondensatorene øverst til venstre, er de festet på noe fornuftig vis eller ligger de bare løst?

Godt observert, de montert på en lego-plate. Dette for å slippe å lime dem rett i chassiet, sånn at de blir lettere å bytte når den tid kommer om 20 år.

Kondensatorene til venstre er nå også montert på legoplate.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Nå begynner det å likne noe! Slik ser herligheten ut nå, med matchende Gorm-pedalbrett...

Mangler fortsatt å skru fast fronten på toppen, noen flere skruer i høytalplata, samt spikke til og montere føtter. På sikt skal den nok få en logo også.

IMG_0262_zps0d5678f2.jpg

IMG_0263_zpsb9d127d1.jpg

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.