Web Analytics
Jump to content

Sjølvkomponert prog metal/ fusion låt! C4C


Esp_ltd@95

Recommended Posts

 • 2 weeks later...

Urørt presterte å spille av den samme låta dobbelt opp samtidig - med et par sekunders forsinkelse. Så her hadde jeg egentlig forfattet et innlegg om at det låt bare baluba. Men det gjør det altså ikke. :)

Komposisjonsmessig:

På partiet som er rundt 1:00 er du litt på skeiva i forhold til harmonien. Er dette meningen?

Jeg skulle ønske at det var litt mer pusterom. Du pløyer igjennom skalaer og arpeggioer, sweeping og tapping i ett kjør i nesten 5 minutter før det kommer litt pusterom - og det varer bare litt over et minutt. Du har mange kule harmoniske idéer, men jeg synes de ikke er sydd godt nok sammen - det blir litt klipp-og-lim følelse. Et par overganger og et breakdown, så har du en større helhet. :)

Teknisk:

Jeg skal vokte meg for å komme med for mye teknisk, ettersom at jeg ikke akkurat er noen finslepen tekniker. Men du er litt slurvete i timingen, spesielt når du skal sweepe dritfort. Du kommer ofte før slaget. Ellers har du finfin kontroll, synes jeg.

Miksing:

Litt mindre gitar, ellers helt fint. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.