Web Analytics
Jump to content

Telecaster wiring - 4-veis bryter


Recommended Posts

Hei!

Noen som veit hvordan (med skjema) hvordan jeg kan koble min baja telecaster til å bli slik:

1: Bridge

2: Bridge+Middle

3: Neck+Middle

4: Neck

Har en 4-veis switch i den nå, fjernet det rælet med baja funksjonen med out of phase og det tullet der.

Tre singlecois, 4-way switch, volume og tone er det jeg har å jobbe med.

Link to comment
Share on other sites

Vil ikke det enkleste være å bytte til en femveis og bruke standard stratoppsett, Event bare test ut et tilsvarende oppsett som en standard strat. Antallet lugger er vel det samme?

Nei, vil bruke denne switchen. Bruker aldri midt-posisjonen på stratter, så trenger bare dette her :) Lettere å kjenne hvilken posisjon switchen er i også, i kampens hete live!

Vet ikke om det er rett antall lugger da denne er 4 veis og strat er 5 veis.

Link to comment
Share on other sites

:D

Fint at du deler dette med oss.

Kul gitar forresten. Ser du har frest ut litt i bridge-posisjon også. Humbucker på vei?

De foreldrede kromdelene ser utrolig bra ut. Den ser ikke mye ut som en rimelig mexikansk gitar lenger.

Sharing is caring!

Ja, det er frest ut plass til en p90 i bridge. Har en annen bridge liggende som jeg kan bytte til hvis jeg vil sette inn en p90 eller bucker der :)

Takk for kompliment på aldringen! Syntes også det ser bra ut!

Skjema:

IMG_20121125_123615.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
  • Gitarsynthen har nok bare blitt hjemmebrukt, og ser ny ut. Det har seg nå slik at elektronikk "står seg i hjel", altså, det kan slutte å virke selv om det bare har kost seg i esken sin og ikke blitt brukt.  Jeg har ikke testet denne på lenge, og derfor skrev jeg det slik.  Den blir selvsagt testet før jeg evt. forlanger penger for den. Pris? Hva vil du betale? En ny koster 9500, men den er verdt det du vil betale for den. Du trenger en hexpickup på gitaren din for å bruke den, og jeg ønsker å selge dette som en pakke.. Det å montere en GR55 slik at den virker, er et herk og en tålmodighetsprøve. Mitt tips er å kjøpe en gitar som pickupen er ferdig montert på, eller en Fender Roland G5. Den koster 10 000.. Send meg en PM, så sjekker jeg gitar, sustainerfunksjon, pickup, og det hele.  Halv pris er en grei tommelfingerregel på brukt musikkutstyr
  • Vær forsiktig, det er avhengighetsskapende å skifte pickups 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.