Web Analytics
Jump to content

KRK VXT4 eller VXT6, hvilken størrelse er best for meg?


Ruck Fussia

Recommended Posts

Jeg kommer til å skaffe meg et par KRK VXT, men jeg er litt usikker på hvilken størrelse jeg trenger. Det tradisjonelle "Hjemmestudioet" mitt er som vanlig en skrivepult med stasjonær PC. Jeg bruker en 24" skjerm, og sitter på en normal avstand fra den. For øyeblikket så bruker jeg Creative PC-høytalere med sub som er rundt 5 år gamle (på tide med en oppgradering). Burde jeg skaffe meg VXT4 eller VXT6? Jeg tenker jo at VXT4 kanskje er best egna, men er VXT6 helt utelukka?

(Jeg sitter langt i fra på den optimale plassen i rommet, men jeg har ikke tenkt til å ommøblere med det første)

Edited by Ruck Fussia
Link to comment
Share on other sites

Du kommer til å merke litt av en forskjell fra creative-speakere uansett :-)

Er plassen begrensa og rommet lite er kanskje VXT4 veien å gå. Ellers ville jeg gått for VXT6. Da er du ihvertfall mer sikker på å gå gjengitt lavere frekvenser riktig. (ser at denne også har flere frekvensjusteringer).

..Det skal sies at jeg ikke har prøvd noen av disse, men jeg er veldig fornøyd med budsjettmodellen Rokit6 RPG2.

Link to comment
Share on other sites

Har selv VXT6 på et relativt lite rom. Jeg har skråtak, og merker at bassen hoper seg litt opp helt inntil veggen (kunne vært løst med noen bassfeller o.l, men for meg er det ikke noe problem), men der jeg sitter låter de helt supert. Har faktisk vurdert å gå til innkjøp av en sub i tillegg, for å få litt mer oversikt over de mørkeste frekvensene. Min anbefaling er å gå for 6'erne, jeg opplevde vxt4 som for puslete. Forøvrig meget gode høyttalere.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.