Web Analytics
Jump to content

Headphones; til miksing og tromming


MartheyG

Recommended Posts

Hei

Jeg er på utkikk etter headphones til å bruke til miksing, men samtidig hadde det vært greit at de dempet så mye at det var mulig å bruke de når jeg spiller trommer.

Har fått tips om BD 770M siden de er godt dempet, men de får dårlig omtale for å ha for dårlig lyd.

Er det en dårlig ide å se etter dette eller finnes det headphones som klarer begge deler?

Link to comment
Share on other sites

Jeg er ihvertfall knakende godt fornøyd med mine Sennheiser HD 380 Pro. De er ikke så forferdelig dyre, men har god demping og fin og klar lyd. Jeg bruker dem både til innspilling og miks hjemme, samt til det meste annet. God detaljrikdom etter min mening, og nesten like god demping som 770m (opptil 32 dB vs. 35 dB på 770). Jeg har prøvd å spille trommer med dem, og synes det fungerte godt. Riktignok synes jeg jo at akustiske trommesett låter plagsomt høyt uansett, men jeg synes disse var like gode å spille med som noe annet.

Edited by Dellers
Link to comment
Share on other sites

Kan anbefale Sennheiser HD-25-1 II som jeg bruker til nettopp studio og trommespilling. Funker veldig bra for meg. Vi har de HD380 pro på jobben, de er helt ok de altså, men jeg føler lyden er litt "lengre borte", hva nå det skyldes. De er litt større enn hd25.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.