Web Analytics
Jump to content

tuscanygitarer, noen med erfarninger


skyblazer1

Recommended Posts

Jeg kan ikke si noe særlig om dem i og med at jeg aldri har tatt i en, men vet at det er en her fra forumet som kjøpte seg en Les Paul Custom-kopi og var veldig fornøyd! Veldig pene gitarer, og de skal visst være gode. Du får komme med en liten review etter du får den. Har vært nysgjerrig på disse selv!

Link to comment
Share on other sites

Tuscany er et italiensk merke som lager kopier av klassiske gitarer i Vietnam. Har lest tester av noen av de billigere gitarene deres, og de var et hakk dårligere enn konkurrentene. Det er alltid et sjansespill å kjøpe et ukjent merke, men jeg håper du ender opp med noe som du blir fornøyd med.

Squier sine tilsvarende gitarer i samme prisklasse har fått lovprisninger, (og jeg kan skrive under på at de er gode), så det ville nok vært et sikrere valg.

Link to comment
Share on other sites

Var det ikke en aldri så liten hype her på forumet for et par år siden med GAS i hytt og gevær da en forumitt hadde bestilt en hvit LP-kopi? Vel det ble tyst rimelig kjapt, så det kunne neppe vært all verden til gitar...

Link to comment
Share on other sites

Men når totalprisen ender opp på omtrent det samme som en ok Fender, for eksempel en Blacktop Jazzmaster, kan man jo lure på om det er verdt å ta sjansen. Jeg har ikke noe i mot billiggitarer og ukjente merker, det er av og til noen edelsteiner der som er mer enn verdt penga, men å kjøpe slike uprøvd er et sjansespill.

Link to comment
Share on other sites

En del lesestoff her ved å følge denne linken:

http://forum.gitarno...ch&fromsearch=1

Etter p ha lest litt, er vel sum fra meg er vel at disse gitarene heller ikke er en uoppdaget gullgruve i forhold til å veldig bra gitar til veldig lite penger.

Jeg har aldri tatt i en, men det ble fort stille om disse.

Ser ut som om Gulmoen og Engh har sluttet å selge de, også.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.