Web Analytics
Jump to content

Billig NGD! Epiphone Les Paul Custom


chrisbs92

Recommended Posts

Jeg var akkurat og henta en brukt Epiphone Les Paul Custom Alpine White.

Som jeg fikk for 1000kr pga. et problem med pickup switchen som gjør at

begge pickupsene er på hele tiden, noe jeg mener at skal være ganske lett å fikse ;)

her er bilder:

cRgXPp.jpgyEA5WK.jpg

Edited by chrisbs92
Link to comment
Share on other sites

Jeg så på annonsen selv, og tenkte at jeg kanskje skulle kjøre på. Men fikk to bedre tilbud. Av den grunn har jeg nå en Gibson Les Paul Studio i Alpine White med gull hardware. Tror ikke elektronikken er så vanskelig deal, har opplevd at det er rent mekanisk på en av mine Gibson LP Studio Tribute. Men gratulerer med fet gitar! Helt sikkert en gitar som kommer til å være med deg en god stund! Hvilke humbuckere sitter i?

Link to comment
Share on other sites

Tror det er de originale Alnico V classicene, og ut i fra serienummeret så er den lagd i Kina i 2007. Leste forresten at switchen kanskje kan fikses med elektronikk spray

Ah okey.. Pickupswitchen jeg hadde problemer med var bare at de to platene(de som kortslutter for hvilke mikker som velges) var bøyd etter bruk. Så den slet med å gi kontakt på den ene humbuckeren.

http://www.axiomatic-music.co.uk/acatalog/LPCustom_standard_circuitdiagram_compressed.jpg

Feilen var vel at begge humbuckerne alltid er på? Det vil si at den ikke går ut av bane et sted når du velger 1 av de 3 mulige. Om du har to lange pinsetter eller spisstenger, så tror jeg dette skal gå ganske fint. Men for all del, så kan det jo være at noe skitt og sånt gjør at det er kortslutning for begge uten at det er synlig.

Nå er det ikke sikkert at det er helt likt på Epiphonen din, men jeg antar at det skal være ganske likt.

Hvis dette skulle være umulig, eller at du ødelegger platene helt, så er det jo bare å kjøpe en ny switch og lodde på.

Link to comment
Share on other sites

Ah okey.. Pickupswitchen jeg hadde problemer med var bare at de to platene(de som kortslutter for hvilke mikker som velges) var bøyd etter bruk. Så den slet med å gi kontakt på den ene humbuckeren.

Jeg skal åpne og se i morgen, takk for tipset til hva jeg kan se etter :)

Bytt pickuper og stemmeskruer og gitaren er i grunn helt ok den da

Kommer nok til å oppgradere den etterhvert ja

Edited by chrisbs92
Link to comment
Share on other sites

Bytt pickuper og stemmeskruer og gitaren er i grunn helt ok den da

Etter min erfaring er det ikke alltid nødvendig å bytte pickups o.l. på Epiphone. Får du en skikkelig "mandagsgitar" så er det på sin plass, men finner du et godt eksemplar så fungerer de etter min mening bra "stock". Alt etter hvilke krav du stiller selvfølgelig.

Til trådstarter: Du har gjort et utrolig bra kjøp....for å si det mildt!!! :) En helt OK Les Paul til en latterlig pris! Hvit LP Custom skriker jo Randy Rhoads :D

Edited by Byljer
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.