Web Analytics
Jump to content

E streng hopper av hele tiden


Soundmannen

Recommended Posts

Skiftet strenger på EJ straten min (elixir 10-46) og etter det, hopper E strengen min av hele tiden! Er den lyseste strengen.

Er det at det har vært tynnere strenger på den fra frabrik, slik at 0.10 strenger ikke helt passer i sadelen? Ser ut som det sitter godt i! Har også tatt av og på strengen slik at den kommer godt ned på stemmeskruen.

Link to comment
Share on other sites

Jeg må begynne å lese tråder skikkelig ser jeg. Beklager den!

Høres ut som dårlig spor. Jeg har oppgradert samtlige av mine Fender-gitarer med oversadel fra graphteq, og de fungerer veldig fin ihvertfall, uten noen tilpasninger.

denne graphteq sadelen, vet du om en plass i norge som selger denne?

Link to comment
Share on other sites

er ikke strengetre på ej straten... eric johnson er en særing

Da tror jeg ville satt på et strengtre, eller så må du bare passe på at du får tvinnet strengen slik at du får maks vinkel på strengen ned mot hodet.

Om du ikke bruker riktig størrelse på strengene kan det være lurt som andre sier å sette på riktig dimensjon eller file til nøtta.

Edit: Og hvorfor skal det være idioti å lage en gitar med 0,09 strenger? Du har tross alt kjøpt en signaturmodell.

Edit2: Nøtta skal være filt for 0.10, så sikker på at du får nok vinkel på strengen?

Edited by MartheyG
Link to comment
Share on other sites

Da tror jeg ville satt på et strengtre, eller så må du bare passe på at du får tvinnet strengen slik at du får maks vinkel på strengen ned mot hodet.

Om du ikke bruker riktig størrelse på strengene kan det være lurt som andre sier å sette på riktig dimensjon eller file til nøtta.

Edit: Og hvorfor skal det være idioti å lage en gitar med 0,09 strenger? Du har tross alt kjøpt en signaturmodell.

at det er idioti er vell å dra den langt, men irriterende er det. har hatt en del gitarer der det orginalt har vært 0.09 , men har aldri hatt problemer med å bruke 0,10 strenger på di...

men når det kommer til strengtre, forandrer dette noe lydmessig? og hvorfor har han valgt å ikke ha strengtre? er det noen fordeler med å ikke ha det?

Edited by AlexFossum
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
  • Her var det jo overveldende mye respons  Uansett, jeg tenker jeg ender opp med MusicNomad Guitar One og mikrofiber til gitarkroppen, og satser på at det holder i første omgang. Så får man heller se senere, kanskje det ikke trengs mer enn det Så har jeg tre forskjellige rengjøringsartikler til gripebrettet, blir vel å teste D'Addario (Planet Waves?) Lemon Oil snart. Dette skal bli veldig interessant, har aldri prøvd å skikkelig rengjøre et rosewood fretboard før
  • Hei, jeg har nylig oppdaget PRS. Startet dette eventyret med en SE Standard 24 (fra 2018, tror jeg det er), som, imo, er en grei gitar. Det blir nok flere PRS etterhvert Kan også opplyse om at jeg har solgt alle Ibanezene jeg hadde, så jeg er vel muligens ikke noen IbanezFanatic nå.. Uansett, generelt når det gjelder rengjøring så kan det vel holde med å tørke av med en (fuktig?) mikrofiberklut, men har noen noe tips til hva man kan polere med? For å få bort riper og swirls. Skjønner forskjellige PRS har forskjellig finish men noen som har noen generelle råd? Og kan man bruke vanlig carnauba bilvoks (evt hybridvoks) på gitaren? Eller er det noe man skal holde langt borte? Ja, jeg vet det finnes et PRS rengjøringssett.. Og ja, jeg vet hvordan man bruker Google 👍
  • Det er dog vanlig Studio med gloss lakk og humbuckere. Usikker på hva p90s og faded finish har å si.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.