Web Analytics
Jump to content

Eleven rack?


3rl3nd

Recommended Posts

Hei

jeg har lenge tenkt at jeg skal oppgradere effektene mine, og kjøpe gode gamle pedaler. men så kom jeg over Eleven rack og jeg ble imponert over lyden. men jeg er usikker på hva som er best for meg. kjøpe de gode gamle pedalene, eller Eleven rack.

jeg spiller mye Eric Johnson, Pink Floyd, SRV og TOTO, så det er mange forskjellige stiler, og jeg ikke er helt sikker at jeg klarer å dekke dette med 4-5 pedaler. så derfor lurer jeg på:

A: skal jeg kjøpe Eleven Rack, med MIDI kontroller.

B: eller kjøpe overdrive, distortion, chorus, delay, og en kompressor. til ca samme pris som Eleven rack.

utstyret bør også kunne brukes live.

takker på forhånd

Link to comment
Share on other sites

Eleven Rack og lignende er kjempegreit live. Jeg har nylig kjøpt meg en Axe FX II, som er litt samme greia, som låter kuler og krutt hvis du kan skru gitarlyd.

Men når du først har en Vox AC, som ikke akkurat er ukjent for Eric Johnson, så skader det ikke å prøve litt med en fin vreng, fuzz face og delay, og se hva du kommer frem til. Lån av en bekjent, eller ta med deg ampen til godlyd i Sandnes, så kan du sikkert få teste ut litt tøffe saker der :-)

Link to comment
Share on other sites

Eleven Rack er supert til effekter. Jeg brukte det i stor grad som effektprosessor i den siste perioden, før jeg solgte det.

Skal du bare ha et lite antall effekter, ville jeg kjøpt enkelt komponenter. Som du sa, det er lettere å bytte ut og oppgradere. Det å kunne skru litt kjapt på knottene under en konsert er også fordelaktig.

Snakker vi derimot om bare hjemmebruk, så er jeg usikker. Hjemme er 11r et fantastisk verktøy.

Jeg hadde fortsatt hatt mitt om ikke drømmegitaren dukket opp for salg.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.