Web Analytics
Jump to content

22


Stiankarlsen

Recommended Posts

Heihei!

Tenkte jeg skulle presentere et band for dere, noen av dere har kanskje hørt om det. Bandet heter 22 og de holder til i Trondheim. De spiller progpop, men de blander inn omtrent alt av sjangre. Det beste med 22 er hvordan de er live, jeg har aldri hørt/sett et band live som kan matche trøkken, selve sceneopptredenen og kontakten med publikum som de har. Rett og slett mine beste liveopplevelser hver eneste gang. Skal linke dere noen videoer nå, dette er ganske sært, men tror kanskje noen av dere kommer til å digge det. Verdt å nevne at de har droppet teletubbiesdraktene og imagene de hadde før, musikken er mer enn nok :)

Outroen på oxygen trøkker forresten noe sykt!!

http://www.youtube.com/watch?v=xnxLiCuKnHY

(vet coveret er jævli distburing, og ganske stygt, men hør sangen.)

Dette er forsåvidt yndlingssangen min av 22, men det pga av en veldig, veldig spesiell hendelse. Så forholdet mitt til denne sangen er veldig avhengig av den hendelsen.

Vil anbefale dere å sjekke de ut på spotify/wimp. Låter dere bør høre; Disconnecting from the grid, mind vs mind, suomiese twins og chrysalis.

Dette er forsåvidt et band man enten hater eller digger.

:D

Edited by Stiankarlsen
Link to comment
Share on other sites

Kult band med kult sound, men er enig i at låtmessig er det ikke helt på plass. Kult at det skjer ting i låtene som er utenom den vanlige pop/ock formelen, men hos 22 er det ofte litt for mye av det gode. Det blir på grensa til slitsomt innimellom. Men som sagt, har jeg sans for konseptet.

Link to comment
Share on other sites

Fikk med meg en gratiskonsert på Isak for noen år siden. Tok av de, regner med det var før imagebytte :)

Var der jeg og, var før imagebyttet ja :) Jeg likte de ikke da, jeg har ikke likt de så lenge. Har ikke helt hatt sansen for de før i høst nå, men nå er det vel det jeg hører mest på.

Jeg digger at det er masse trøkk uten den overdrevne distortion som pleier å være standard.

Ja, det er sykt deilig! Kult at flere liker musikken :D Må sjekke ut protest the hero!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.