Web Analytics
Jump to content

22


Stiankarlsen
 Share

Recommended Posts

Heihei!

Tenkte jeg skulle presentere et band for dere, noen av dere har kanskje hørt om det. Bandet heter 22 og de holder til i Trondheim. De spiller progpop, men de blander inn omtrent alt av sjangre. Det beste med 22 er hvordan de er live, jeg har aldri hørt/sett et band live som kan matche trøkken, selve sceneopptredenen og kontakten med publikum som de har. Rett og slett mine beste liveopplevelser hver eneste gang. Skal linke dere noen videoer nå, dette er ganske sært, men tror kanskje noen av dere kommer til å digge det. Verdt å nevne at de har droppet teletubbiesdraktene og imagene de hadde før, musikken er mer enn nok :)

Outroen på oxygen trøkker forresten noe sykt!!

http://www.youtube.com/watch?v=xnxLiCuKnHY

(vet coveret er jævli distburing, og ganske stygt, men hør sangen.)

Dette er forsåvidt yndlingssangen min av 22, men det pga av en veldig, veldig spesiell hendelse. Så forholdet mitt til denne sangen er veldig avhengig av den hendelsen.

Vil anbefale dere å sjekke de ut på spotify/wimp. Låter dere bør høre; Disconnecting from the grid, mind vs mind, suomiese twins og chrysalis.

Dette er forsåvidt et band man enten hater eller digger.

:D

Edited by Stiankarlsen
Link to comment
Share on other sites

Kult band med kult sound, men er enig i at låtmessig er det ikke helt på plass. Kult at det skjer ting i låtene som er utenom den vanlige pop/ock formelen, men hos 22 er det ofte litt for mye av det gode. Det blir på grensa til slitsomt innimellom. Men som sagt, har jeg sans for konseptet.

Link to comment
Share on other sites

Fikk med meg en gratiskonsert på Isak for noen år siden. Tok av de, regner med det var før imagebytte :)

Var der jeg og, var før imagebyttet ja :) Jeg likte de ikke da, jeg har ikke likt de så lenge. Har ikke helt hatt sansen for de før i høst nå, men nå er det vel det jeg hører mest på.

Jeg digger at det er masse trøkk uten den overdrevne distortion som pleier å være standard.

Ja, det er sykt deilig! Kult at flere liker musikken :D Må sjekke ut protest the hero!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.