Web Analytics
Jump to content

Støy fra planet waves kabel?


Esp_ltd@95
 Share

Recommended Posts

Hei. Eg fekk ny gitarkabel fra planet waves. Når eg har volum på gitaren er det ingen støy, men når eg skrur av volumet på gitaren, kommer det støy. Det har aldri sjedd før med nokon kablar. Kva skal eg gjer??

Link to comment
Share on other sites

Du har utelukket andre feilkilder ved å prøve en annen kabel med ellers identisk oppsett ikkesant?

Jeg må si at planet waves er blandt de aller beste kablene jeg har å rutte med, uten at det nødvendigvis trenger å bety så mye.

Kan du forklare litt grundigere den første setningen? Eg har testa andre kabler.
Link to comment
Share on other sites

Heisann, no har eg testa min andre gitar (med emg som er veldig støyfrie) og samme greia skjedde. Eg forsatte å feilsøke, og kom over eit rart fenomen: Den kabelen eg kjøpte var 90 grades vinkel på eine enden, og vaneleg på andre. Om eg putter den delen med 90 grades vinkel i gitaren får eg støy når eg ruller ned volum, men om eg bruker andre enden, får eg ikkje støy. Dette løser ikkje problemet mitt, siden eg vill plugge 90 grades vinkelen i gitarinputten, slik at eg kan ta den rundt strappen, uten att det strikker ut så mykje kabel. Dette beviser vell at problemet er kabelen? Eg kjøpte den frå ebay, så eg veit ikkje heilt kva eg gjer no...

Edited by Esp_ltd@95
Link to comment
Share on other sites

På Planet Waves kabler er skjermen koblet bare i ene enden. Finn pluggen som det står "shielded end" på, og sørg for at denne står i forsterkerenden.

Vel eg har faktisk to like kabler (den andre går fra pedalbrett til forsterker, og det er ikkje problem med denne. Eg fant ut at det er 90grader vinkelen som ikkje har "shielded end"... Er det nokon kablar som har 90grader vinkel som har "shielded end"? Men anyway, eg trur det er noko gale med kabelen...
Link to comment
Share on other sites

Jeg har en Monster Cable og en Armor Gold-kabel som begge har en vinklet og en rett plugg, mener begge er skjermet i begge endene, har ikke merket noe stør noen veier ihvertfall.

Koss er monster i førhold til planet waves? Har hørt dei koster flesk.
Link to comment
Share on other sites

Jeg har aldri hatt noen problemer med planet waves, og så vidt jeg vet, har de også livstidsgaranti, noe som innebærer at du kan dra til hvilken som helst butikk som selger slike og be om en ny, og de kan ikke kreve kvittering ettersom de aller fleste kvitteringer du får kun er gyldige i 1 år. Fikk en fra thomann en gang som var defekt, reiste til nærmeste butikk og ba om en ny. De får uansett igjen fra importør, så jeg ville prøvd det først!

Har aldri opplevd noen merkbar støy fra mine kabler, og de er vinklet i ene enden alle sammen, så er nok kabelen din det er noe feil med! (Så sant alle andre variabler er fjernet)

Link to comment
Share on other sites

Koss er monster i førhold til planet waves? Har hørt dei koster flesk.

Kostet 499kr ja. Litt dyrt, men greit med livstidsgaranti. Fin kabel, virker solid. Kan desverre ikke si noe mer om kvalitet, da jeg bare har hatt den i noen uker.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.