Web Analytics
Jump to content

Støy fra planet waves kabel?


Esp_ltd@95
 Share

Recommended Posts

Hei. Eg fekk ny gitarkabel fra planet waves. Når eg har volum på gitaren er det ingen støy, men når eg skrur av volumet på gitaren, kommer det støy. Det har aldri sjedd før med nokon kablar. Kva skal eg gjer??

Link to comment
Share on other sites

Du har utelukket andre feilkilder ved å prøve en annen kabel med ellers identisk oppsett ikkesant?

Jeg må si at planet waves er blandt de aller beste kablene jeg har å rutte med, uten at det nødvendigvis trenger å bety så mye.

Kan du forklare litt grundigere den første setningen? Eg har testa andre kabler.
Link to comment
Share on other sites

Heisann, no har eg testa min andre gitar (med emg som er veldig støyfrie) og samme greia skjedde. Eg forsatte å feilsøke, og kom over eit rart fenomen: Den kabelen eg kjøpte var 90 grades vinkel på eine enden, og vaneleg på andre. Om eg putter den delen med 90 grades vinkel i gitaren får eg støy når eg ruller ned volum, men om eg bruker andre enden, får eg ikkje støy. Dette løser ikkje problemet mitt, siden eg vill plugge 90 grades vinkelen i gitarinputten, slik at eg kan ta den rundt strappen, uten att det strikker ut så mykje kabel. Dette beviser vell at problemet er kabelen? Eg kjøpte den frå ebay, så eg veit ikkje heilt kva eg gjer no...

Edited by Esp_ltd@95
Link to comment
Share on other sites

På Planet Waves kabler er skjermen koblet bare i ene enden. Finn pluggen som det står "shielded end" på, og sørg for at denne står i forsterkerenden.

Vel eg har faktisk to like kabler (den andre går fra pedalbrett til forsterker, og det er ikkje problem med denne. Eg fant ut at det er 90grader vinkelen som ikkje har "shielded end"... Er det nokon kablar som har 90grader vinkel som har "shielded end"? Men anyway, eg trur det er noko gale med kabelen...
Link to comment
Share on other sites

Jeg har en Monster Cable og en Armor Gold-kabel som begge har en vinklet og en rett plugg, mener begge er skjermet i begge endene, har ikke merket noe stør noen veier ihvertfall.

Koss er monster i førhold til planet waves? Har hørt dei koster flesk.
Link to comment
Share on other sites

Jeg har aldri hatt noen problemer med planet waves, og så vidt jeg vet, har de også livstidsgaranti, noe som innebærer at du kan dra til hvilken som helst butikk som selger slike og be om en ny, og de kan ikke kreve kvittering ettersom de aller fleste kvitteringer du får kun er gyldige i 1 år. Fikk en fra thomann en gang som var defekt, reiste til nærmeste butikk og ba om en ny. De får uansett igjen fra importør, så jeg ville prøvd det først!

Har aldri opplevd noen merkbar støy fra mine kabler, og de er vinklet i ene enden alle sammen, så er nok kabelen din det er noe feil med! (Så sant alle andre variabler er fjernet)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.