Web Analytics
Jump to content

Bypass preamp i Eleven rack for å bruke egen preamp?


Birkman
 Share

Recommended Posts

Hei

Jeg vurderer innkjøp av en eleven rack og lurer på om noen som har denne kan svare på følgende:

-Jeg har to preamper, en Rocktron Piranha og en Rocktron chameleon blackface som jeg ønsker å bruke.

Har leita en stund på nett uten egentlig å finne svar på dette, men er det mulig å bypasse preamp i eleven rack og kun ha poweramp og cab simulator?

Eller ville det ha vært bedre å investere i et high end lydkort og brukt fks revalver poweramp (evt egen poweramp) og impulses (recabi, redwirez osv...)?

Link to comment
Share on other sites

11r er jo bare preamp, er den ikke? Fordelen med f.eks Axe og 11r er jo alle ampsimuleringene, uten dette er de ikke mye verdt.

Du kan jo selvfølgelig bare bruke effektene, men da hadde jeg nok sett på noe annet.

Link to comment
Share on other sites

Det jeg var ute etter var å kun bruke powerampen i 11r og cabs.

Lite info ang dette.

Akkurat nå så tror jeg axe fx blir litt for dyrt, vet at dette er mulig der, dessuten kan man vel fks ikke bruke axe fx standard som lydkort?

Men fks i revalver og noen andre programmer kan man fks kun bruke poweramp og ikke poweramp.

Samme med cab impulser hvorav noen har innebygget poweramp.

Link to comment
Share on other sites

Aha. Da kan jeg i så fall svare at 11r ikke har separat preamp og sluttrinn. Forsterkersimuleringene sees som en komplett amp med preamp og sluttrinn og ikke som to frittstående komponenter. Altså, når preampen bypasses så sitter man igjen med linjesignalet (pluss eventuelle effekter eller simuleringer som en måtte ha arkivert).

Link to comment
Share on other sites

Aha. Da kan jeg i så fall svare at 11r ikke har separat preamp og sluttrinn. Forsterkersimuleringene sees som en komplett amp med preamp og sluttrinn og ikke som to frittstående komponenter. Altså, når preampen bypasses så sitter man igjen med linjesignalet (pluss eventuelle effekter eller simuleringer som en måtte ha arkivert).

Aha, der var svaret jeg var ute etter. Takker for det.

Da kan jeg utelukke 11r til det jeg akter å bruke det til

Her tror jeg trådstarter mener en virtuell "poweramp".

Det stemmer :)

Link to comment
Share on other sites

Hva slags oppsett er det du spekulerer i egentlig?

Hehe. Vel litt forskjellig. Jeg kan ikke spille høyt pga barn i huset og har derfor (desverre) ikke forsterker.

Jeg benytter meg derfor av alt via mac. Har lydkort pr nå og har brukt det meste innenfor virtuelle gitarprodutker såsom amplitube3, Guitar rig , peavey revalver osv, i tillegg til noen effektpedaler jeg har.

Nå har jeg gått til innkjøp av en preamp, en rocktron Piranha og en Rocktron chameleon blackface.

Disse skal stå sammen med et rack lydkort i et rack, alltid koblet til en posisjon/inngang i lydkortet.

Jeg planlegger da å koble slik:

GItar - Inn i preamp - preamp til lydkort - DAW - Plugin i DAW med power amp (som du har i peavey revalver) - Impulses (cab simulering så som i recabi, redwirez og andre) - lyd ut av lydkort til headset

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.