Web Analytics
Jump to content

Demo in progress


Tambarskjelve
 Share

Recommended Posts

Hoioghoi, her luktet det Black Sabbath lang vei! Artig!

Som du selv sier, er det ikke videre ferdigmikset, så derfor nøyer jeg meg med å pirke på spillingen.

To ting:

I mine ører, så er det deler av dette som "flyter" fint, driver framover, og det fungerer flott. Andre partier synes jeg blir i overkant "stampete". Det svinger ikke, det er for mye bakpå, og ikke frampå. Kanskje dårlig forklart, men har ikke bedre ord, eller bedre forklaring å komme med.

Videre, siden dere slik jeg ser det legger så kraftig opp til gammelsabbathstil, så synes jeg nesten at det blir feil når dere her og der kjører på med gitartricks og licks som ikke var oppfunnet, eller i hvertfall var brukt. Mindre tapping, og mer pentatonwanking! Da kunne dette sporet ha blitt spilt inn for 40 år siden, bortsett fra lydkvaliteten.

Når det er sagt, bra jobba! Det er masse jobb bak dette, og det høres. Takk for at du deler det med meg.

Link to comment
Share on other sites

Mosomt at dere kommenterer Sabbathvibber folkens. Denne låta skrev jeg i en periode der vi dreiv å øvde inn en cover av Children of the sea og jeg var nok rimelig preget av det ja.

Har prøvd å gå for det når det gjelder gitarlyden også. Det er ikke annet hokus-pokus enn Gitar-Plexi på 10- SM57 Trippeltracket på hver side.

Link to comment
Share on other sites

herregud, jeg digger sounden. Høres ikke helt ut som vokalen er "inkludert" i låta. Som om det er en kar som synger til en backing track på en måte. Har samme problem med min første demo.. prøv å putte på LITT Reverb og lek rundt med effeker / eq. Trommene kan også guffes opp litt.

Link to comment
Share on other sites

Takk for gode tilbakemeldinger folkens. Vokalen ligger som dere sier litt for seg selv ja. Det er jo ikke mixet i det hele tatt på dette enda så jeg håper det bedrer seg. Noe småsurt her og der på vokalen også hører jeg så vi må nok ta noen strofer på nytt.

Gitarsoloen er vel heller ikke endelig. Sliden blir vel der, men litt usikker på tappinga.

Link to comment
Share on other sites

Enig i at det er fine og klassiske doomvibber og spore. Selv får jeg assosiasjoner til doombølgen på tidlig nittitallet og da særlig bandene på Hellhound-labelen. Både låt og vokal kunne sneket seg inn på en av Iron Man-platene etter litt bearbeiding.

http://www.youtube.com/watch?v=kQq6vd_euKc&feature=related

Som nevnt over her låter vokalen litt flatt så litt mer klang hadde fungert utmerket.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå får man priser inkludert MVA til Norge i nettbutikken. Ingen fortollingsgebyr lenger, kun frakt opp til et visst beløp. Ved retur etc slipper man hassle med å søke returnert mva osv da de har en norsk adresse som betjener dette.
  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.