Web Analytics
Jump to content

Fikse opp gitaren


Per

Recommended Posts

Halla jeg har en strat copy som har sånn passe lyd.... Jeg må jo seff skaffe meg ny engang, kanskje rundt konfe tider (slutten av april)

Men straten er en sånn svart med hvitt plekter brett. Jeg tenkte å farge plekterbrettet svart og skaffe et tøft klistremerke til å feste gitaren, så den blir kul 8)

Kanskje noen mener det er harry å modde gitarer, so fucking what! Det er jo drittfett :D Noen som veit et sted jeg kan skaffe meg et tøft klistremerke? Noen som har noen kule ideer? Noe sånn typiske ting rock/metal ting! Monster greier eller noe.. :)

Strat kopien er en morgan og kosta bare sånn rundt 2000! Jeg vil ha variasjon!

Link to comment
Share on other sites

Kjære Per! Ikke kjøp nye mikker til morganen din, når de som xtoffer her sier at de nesten koster like mye som gitaren din.

Du kan gjerne bygge deg ihjel på en morgan til 2000, men for å få de like bra som f.eks en Standard Fender strat, så har du omtrent skiftet ut hele gitaren. Jeg anbefaler deg heller å samle sammen grunkene du har å kjøpe deg en brukt am.strat eller hvis du ikke har så mye en mex.strat.

Mitt tips er å kikke litt på www.vendolin.se å se etter brukte am.strater som der kan komme ganske langt ned i pris.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.