Web Analytics
Jump to content

Hallo!


Recommended Posts

Hallo!

Mitt navn er Christopher og jeg er 22 år. Jeg bor i Oslo.

Har alltid vært glad i musikk(spesielt lyden av en gitar), så for ca 4 mnd'er siden vandra jeg og en kompiss tilfeldig innom 4sound på schou's plass. Det endte med at jeg kjøpte en epiphone les paul 100 som jeg fortsatt eier, og kompisen kjøpte trommesett på finn.no samme uke. Er ikke en veldig "seriøs" gitar spiller, kan ikke mye teori osv(selvom jeg prøver å få med den delen også), jeg spiller som regel flere ganger om dagen og syns det blir morsommere og morsommere for hver dag som går. Spiller også jevnlig sammen med to kammerater, en bassist og en trommis. Vi er nybegynnere alle mann, så musikken blir som den blir.

Er stor fan av dette forumet, her er det folk som veit hva de snakker om, og for en som ikke kan stort så er det til stor hjelp!

Snakkes!

Link to comment
Share on other sites

Velkommen! Alltid gøy med folk som får øynene opp for å spille musikk, og jeg vil nevne at det er helt gull at du allerede har fått deg noen å spille sammen med. Det at dere alle er nybegynnere er ikke noe problem - det var Arctic Monkeys første gang de hadde bandøvelse også, 3 år før debutplata :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.