Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Anbefalte innlegg

De som har Telenor Avdi cabel ab. har sikkert merket at det er kommet en ny ekkel dansk musikk kanal på tven... Men jeg bare lurer på om det finnes noen bra musikkkanaler? MTV har jo en del kule programmer(som ikke har noe med musikk å gjøre da).

VH1 f.eks noen som har den? :oops:

Lenke til innlegg
Del på andre sider

MTV kanke kalles musikk-kanal lenger. Det sendes bare programmer som Jackass, Viva La Bam og Pimp My Ride. De er jo selvfølgelig underholdende, men de lever ikke opp til navnet sitt.

Den lille musikken som er der suger!

Kan hende det kommer noen feite sanger en gang i blandt.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Z-tv sitt "Metal" er ikke helt det store heller... leeenge siden jeg har sett det, men da spilte de bare finsk powersynthmetal samt manowar. Noe bedre enn mølet de sender resten av dagen, det må medgis. Synes "alternativt" grenser skremmende mye til "rein pop", men det er jo meg

Lenke til innlegg
Del på andre sider

VH1 kan ikke være verre enn MTV.

Men en gang så zappet jeg forbi MTV også var det Black Sabbath - Paranoid!!!!!!!! :lol:

Men bare en gang da! En gang i blant så kommer det sikkert en bra sang! Men jeg greier ikke å følge med. Kjipt å måtte holde ut Hip Hopen hver dag! Og Popen... På en måte føler jeg det er meeeer Hip Hop :?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • takk. men den må hentes, dessverre.
  • Eneste mulighet for å komme videre nå er nok å prøve med en annen kondensator mic.  Lydkortet fungerer fint med gitar rett inn - og da vil jeg anta at en dynamisk mic også fungerer - om det ikke skulle være en feil med xlr inngangene på begge kanaler som reduserer nivået. Det anser jeg som lite trolig. Andre kabler er prøvd uten resultat. Tviler også på feil i setup i DRW da lavt nivå og støy/sus er akkurat det samme gjennom hodelelefonutgangen på lydkortet. Får høre litt rundt om noen i nærheten har en  som kan lånes. I ytterste konsekvens - kjøpe en fra butikk som har x antall dager åpent kjøp/returrett.
  • Er det full stopp i prosjektet?
  • JC22 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=205905820
  • Det er jo ikke så mye annet å gjøre enn å feilsøke. Lån en annen mic og prøv. Om det så er en standard 58 eller så, bare det er en du vet funker. Da får du i hvert fall evt luket bort mikken og/eller lydkort som problem. Prøv også med annen kabel. Hvis det ikke er noen forskjell da, må du inn i innstillinger på lydkort og garageband og se.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.