Web Analytics
Jump to content

Boss adapter på digitech ?


Kentucky

Recommended Posts

Du må passe på at volt styrken stemmer overens, polariteten, samt at den leverer nok strøm.

Samtidig vet jeg at noen pedaler krever "regulert" adapter, noe som jeg selv ikke er helt sikker på hva vil si.¨

Regner med at Gnome eller Slash Thorød titter innom, og de burde vel gi deg et svar..

Link to comment
Share on other sites

Å regulere spenningen, betyr vel såvidt jeg har skjønt å likerette, samt sette til en bestemt styrke. Så et 9v AC/DC adapeter er regulert.

Så, det er egentlig bare å lese bakpå Whammy'en. Et Boss PSA adapter levere vel 200ma, 9VDC, så hvis det står noe annet (over 200ma, eller annen spenning) kan det ikke brukes. Et sksempel er hvis det står 9VAC på baksiden.

Link to comment
Share on other sites

En adapter må ha:

AC(vekselstrøm) eller DC(likestrøm) spenning, og den skal levere riktig spenning. Mest brukte standarden for pedaler er "boss" typen, dvs 9V DC (samme som et 9volts batteri) Men ulike apparater kjører på ulike spenninger. Legg spesiellt merke til hvis en pedal trenger AC adapter, så du ikke blander DV og AC adaptere.

Adpateren må kunne levere NOK strøm, på "tingen" står det hvor mye strøm den maksimalt trekker ved riktig spenning, og adapteret må være i stand til å levere MINST dette.

Sjekk at polariteten(+/-) på adapteret/pluggen på adapteret stemmer overens med pedalen.

(Reguleringen i strømforsyningen stabiliserer spenningen på et bestemt nivå, slik at den holder seg stabil, uansett belastning, dette skjer etter likeretterdelen)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.