Web Analytics
Jump to content

Forsterkerproblem


Palle
 Share

Recommended Posts

Har en Morgan GH 100-m preamp som har klikka. Greia er at samme hvor mye jeg skrur opp volumet så blir det ikke mer lyd. Det er på et ufattelig lavt nivå. Såvidt jeg hører det. MEN, når jeg kommer på ca 50% mastervolum så lager den sånne enorme volmelyder. Hva kan vi tyde fra dette? :P Jeg lurer på om det kanskje kan være i sammenheng med et annet problem jeg drøftet her. Jeg brukte feile adaptere på en pedal jeg har. Det sto også noe om det i den brosjyra til pedalen at hvis jeg ikke skrudde på den om den greia først så kunne det skade forsterkeren. Kan det ha noe med det å gjøre?

Link to comment
Share on other sites

Når er forsterkeren kjøpt og har du kvittering?

Høres ut som noe som går på reklamasjonsretten, som skal være 5 år på denne forsterkeren, men kan ikke være sikker Før jeg vet nærmere hva det er.

Klarer du å beskrive det mer nøyaktig, evt få lagt ut et lydklipp?

Det er veldig tvilsomt at det er pga pedalen som du nevnte, men det skal jeg heller ikke si for sikkert før jeg vet hva det er. Hvis det er en sikring som sitter i signalbanen et sted som er årsaken til problemene kan pedalen være synderen, men...

Link to comment
Share on other sites

Forsterkeren er 6 år gammel, så noe reklamasjonsrett blir det vel ikke. Har heller ikke kvittering :P

Nei, det er bare at forsterkeren ikke produserer lyd. Bare på et absolutt minimum. Det er ikke så mye å høre. En annen ting.. Når forsterkeren står på et relativt høyt volum og man tar uti jacken og tar på den så skal det jo komme et enormt leven, men denne lyden er også minimal. Tydeligvis så kommer det bare rett å slett veldig lite signaler ut.

Kan det bare være en naturlig forsterkerdød da? 6 år er vel et good run?

Link to comment
Share on other sites

En Morgan-amp som har levd i 6 år er nok ikke lønnsom å reparere hos en profesjonell reparatør desverre.

En forsterker bør holde mye lengre enn det, men med rimelige kina-ting som denne er det ikke alltid tilfellet.

Jeg ville tatt kontakt med noen av DIY-nerdene på forumet her og hørt om noen vil fikse den for en symbolsk sum, evt rett og slett bare kjøpt noe bedre hvis du har lyst til å låte litt bedre når du spiller også. ;-)

Siden jeg ikke gjør forsterker-reparasjoner selv kan jeg desverre ikke hjelpe deg så mye ut fra den beskrivelsen som er her. Det er rett og slett for mange komponenter som må kontrolleres for å finne feilen, men det er sikkert noen andre som kan si noe mer?

Link to comment
Share on other sites

Og her har vi et klassisk eksempel på hva jeg mener i denne tråden : Lokasjon

Ikke slemt ment mot trådstarter :) Men viste vi nå hvor du bodde så kanskje terskelen for å si "Hey, du bor rett ned i gata for meg, ta den med opp til meg så ser vi på den" hadde vært litt lavere :)

Uansett, bor du i Vestfold så kikker jeg gjerne på den for deg.. Kommer ikke til å koste deg stort mer enn eve deler.. :)

Link to comment
Share on other sites

Ja, det er vel egentlig på tide å få inn noe mer staslig utstyr. Bor langt utpå Romsdalkysten så noen reperasjoner blir vel litt vanskelig :P Gidder egentlig ikke å dra den ut døra heller. Den er ikke verdt det! Så hvis det ikke er noen som veit sånn konkret hva problemet kan være så bare kjøper jeg meg noe nytt. Takk for alle svar btw!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Siste aktive tråder

  • http://www.BILDELERstore.co.no

  • Støtt driften av GitarNorge


  • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.