Web Analytics
Jump to content

Jomfruinnspilling


Capo

Recommended Posts

1. Lag deg en profil på f.eks SoundCloud så folk kan høre musikken uten å trenge å laste den ned først. Da er det fort mange fler som gidder å høre.

2. Jeg synes det låt helt greit. Vokalen hørtes noe anstrengt ut på refrenget. Vurdert å prøve å legge den ned et par halvtoner? Selvsagt litt smak og behag, men jeg synes en mindre anstrengt vokal kunne funket bedre når det bare er kassegitarkomp.

3. Jeg ville også kanskje prøvd å ikke dempe strengene så mye på refrenget. Det er jo ikke direkte demping, men prøve å få dem til å klinge litt mer, for å skape litt mer dynamikk i sangen.

Men som sagt, det låt ikke dårlig.

Link to comment
Share on other sites

Jeg syntes også det var bra, men heller litt andre veien enn Duckling. Syntes det var kult at det var litt trøkk i vokalen på refrenget. Du sang jo ikke surt eller sprakk i stemmen selv om du var nær bristepunktet. Syntes også at kontrasten mellom vokalen og den relativt rolige kompinga var tøff, stilmessig sett. Men dette er jo smak og behag. Rett frem vokal og gjennomgående kraftig gitarspill blir litt nachspiel for min del.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.