Web Analytics
Jump to content

Basisdiskusjon


Gnome
 Share

Recommended Posts

Nå begynner det å bli litt tynt med fornyelse her i gården, så:

Korsjen Pre-Amp har du, eller hva slags Pre-Amp er din drøm, eller igjen, hvilke argumenter har du for at den er "best"

Her kan alle spille fritt med sine meninger/påstander, og vi vil helst at ingen svarer negativt (med mindre det er snakk om JMP-1'en da).

For dere som alerede sitter på en CAE 3+SE eller en Fish kan holde seg utenfor... på forhånd takk... :D

Link to comment
Share on other sites

Ja, hva med en Soldano SLO-100, eller "opphavet" som jeg liker å kalle den, ettersom det er den orginale leaden til Rectifier, CAE 3+SE, Bogner Fish (så vidt jeg vet) og i det hele tatt.

Ellers ahadde jeg ikke hatt noe imot en Fish, det er en poå eBay nå, til "bare" 2500 kjøp nå

Link to comment
Share on other sites

Mesa Quad' date=' har lyst til og skifte røra på den, men som kjent er det ikke akkurat billig med 8 nye...

drømen er ikke akkurat preamp, heller si Bogner Über, Engl Powerball eller Diezel VH4(kanskje Herbert også).[/quote']

jepp ...mesa quad og engl powerball

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

bruker en tech21 sansamp gt2 som preamp. Den er laget med tanke på SS effekt-forsterkere, derfor bruker jeg slutt-trinnet i en marshall lead 100 mosfet som effekt-forsterker.

Det eneste jeg har å utsette på gt2'en er at den har endel bakgrunnsstøy, og at den kan bli litt gromsete/udefinert i bassen når du stemmer gitaren langt ned. (dette gjelder jo de fleste forsterkere) Likevel er jeg dritfornøyd med den på grunn av at den rett og slett låter dritbra både til rytme og solo-spilling.

Tidligere brukte jeg en boss MT2. Den låt fett så lenge jeg bare spilte riff, men hvis jeg skulle spille noe over 12. bånd låt det spinkelt.

Hvis jeg noen gang skal skifte ut gt2'en, blir det i så fall for å få muligheten til å bruke rør-sluttrinn. Men det har jeg for tiden ikke råd til å vedlikeholde. (må jo skifte rør ca en gang i året)

Link to comment
Share on other sites

Du, kom igjen a, da jeg bytta rør i Sudio Preampen min forrige mandag, satt det minst 10 år gamle orginalrør i den. Så de trengs ikke å byttes ut så ofte. Ellers får du rør til en meget billig penge fra eBay, jeg fikk ti 12AX-7 rør for 200 kroner

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
  • Fikk filt til nut i dag, tester ut filer til spor jeg fikk kjøpt av en velvillig forumitt🙂 samme type filer som jeg har lånt av en kjenning tidligere. Setup er ikke 100 prosent foreløpig, men den er godt spillbar nå.det gjenstår stort sett bare elektronikken på denne nå.edit, må mere filing på den nuten
  • Har sett en god del forskjellige slike sider i det siste. Man må jo være komplett idiot for å gå på noe sånt.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.