Web Analytics
Jump to content

Mayones Tråd:-)


Tordenskrald
 Share

Recommended Posts

Bestilte gjennom Rocktrond, ventetiden husker jeg ikke, men det var ikke veldig lenge.

Setius GTM 7

Mahogany body / Flamed Maple Top

24 stainless steel medium jumbo frets

Sperzel locking tuners

EMG 707’s + Piezo

Magnetic Pickups: 1x Volume (push-pull for coil splitting), 1x Tone, 3-way switch

Piezo: 1x Volume

Trans Dirty Green Burst Gloss

Dual mono switchcraft jacks. One for magnetic pickups, one for piezo

Black hardware

Dirty Transparent Green Burst

Beklager til alle dere som har lav skjermoppløsning =/

ms%20(7).jpg

ms%20(9).jpg

Det som virkelig er synd er at jeg spiller mer på gitaren min med fanned frets enn på denne :(

Link to comment
Share on other sites

Nå finner du vel den info`n du trenger om Mayones om du søker litt her inne. Men som Mayo eier så har jeg også tenkt tanken på at det hadde vært kult med en egen Mayo tråd, men pluttselig så skal vel alle ha en tråd for "sitt" gitarmerke. Men hadde jeg vært Trond, ville jeg kansje ha samlet alle linkene til NGD ang Mayones i en egen tråd under forhandler-fanen. Men det er meg :)

Jeg har altså en Mayones Regius MIN NGD som er gjort noen små endringer på: Matt hals og bakside av kropp, flyttet på pot så det passer meg, satt i en batteriboks, Scallopert 18-24 bånd, SD SH2 + TB4 PU.

Pris nevnes ikke her da kjerringa lurker rundt her noen ganger :), leveringstid ca 3mnd, kjøpt via Powerguitar/Trond (som er dønn seriøs og veldig ryddig)

Har hatt endel skeptikere i heimen som aldri har hørt om Mayones før, og de har samtlig blitt forelsket i spillbarheten til gitaren og formen. Regius har en litt kjedelig front, men baksiden er helt hinsides deilig. Er som å smeike en veldreid kvinne, det GJØR noe med deg :lol: Veldig fyldig akustisk trykk i den er det også.. Jeg venter inn en Setius rett rundt hjørnet, og det skal bli artig å sammenligne disse to..

Dyre gitarer, men for meg, vel verdt hver krone... Grunnen til valget falt på Mayones er litt tilfeldig, men jeg kikket meg lenge om etter en gitar som ikke hadde en eller annen detalj som irriteret meg. Og det fant jeg ikke blandt standard produserte gitarer, det var alltid et eller annet som "skurret". Jeg kikket litt på forskjellige custom byggere, og etter mye positivt snakk om Mayones samt at det var en Norsk forhandler var valget enkelt..

Jeg har ikke angret et sekund, og smiler stadig fra øre-til-øre når jeg åpner kofferten og plukker opp gitaren..

post-4617-0-78513800-1314273353_thumb.jp

post-4617-0-74313800-1314273358_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Dead Theory

Tror ikke Forumet tåler mer Mayones skryt enn hva tilfellet har vært siste uka, så du får vente noen dager til ;-) Må jo gi skeptikerene en mulighet til å samle krefter....

Edited by Neros
Link to comment
Share on other sites

Dead Theory

Tror ikke Forumet tåler mer Mayones skryt enn hva tilfellet har vært siste uka, så du får vente noen dager til ;-) Må jo gi skeptikerene en mulighet til å samle krefter....

Haha ;) får vel det! Men jeg gleder meg ihvertfall til å se den :) er det gjort noen customvalg på den?:)

Får vi specs?;)

Link to comment
Share on other sites

Specs tåler kanskje Forumet ;-)

Setius grunnmodell, rødtonet flammetopp med sort burst, ibenholdt gripbrett, ingen inlays, binding langs hals og rundt hodet, Eng 81/85 samt piezo bru..

Ser og låter aldeles nyde..... Obs, nå er ute å kjøre igjen..

Vent på NGD i løpet av uka ;-)

Link to comment
Share on other sites

Specs tåler kanskje Forumet ;-)

Setius grunnmodell, rødtonet flammetopp med sort burst, ibenholdt gripbrett, ingen inlays, binding langs hals og rundt hodet, Eng 81/85 samt piezo bru..

Ser og låter aldeles nyde..... Obs, nå er ute å kjøre igjen..

Vent på NGD i løpet av uka ;-)

Det var farlig likt det jeg tenkte meg ;) bare at jeg vurderer BareKnuckle Aftermath pickups:) nå er jo dette her Mayones tråden da Neros, så disse kranglefantene har vel ikke så mye de kan si her vel?;) (hinthint).

:D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Selger en vintage (jepp, den er over 30 år gammel...) 1990 Greco "Firebird". Made in Japan!!! Denne gruser alt jeg har prøvd av moderne Gibsons. Den låter mye bedre, er bedre å spille på, og ser mye bedre ut. Dessuten er den MYE lettere. Vekta er i underkant av 3 kg, og den er er ekstremt resonant akustisk. Tailpiece og bridge er byttet til lightweight og aged Faber som jo også Gibson-mafia-gutta oppgraderer sine såkalte Customshops med. Pickups er vintage voicet og låter helt likt som de ekte Firebirdene fra '60-tallet, og selvsagt mye bedre enn de fæle keramiske pickupene Gibson leverte på sine triste reinkarnasjoner av Firebirden i nyere tid. Denne fantastiske gitaren gjennomgikk en service med båndfiling og polering samt ny nut i bein hos guitarwizard Geir Falck for ca. 3 år siden. Gitaren er naturlig aget pga. av at den er brukt mye (og det er ikke så rart, så bra som den er...) og den har tidligere tilhørt prominente gitarister her i Norge. Den ble importert fra Japan av ingen ringere enn @Hanspanzerher på forumet i sin tid. Tipper han herja vilt med gitaren før den ble solgt videre til en annen, ikke ubetydelig, norsk gitarist som høyst sannsynlig brukte den på plateinnspillinger som du garantert har hørt. Jeg kjøpte den av han rundt 2011, og som dere ser, har jeg gjort en del med den etter det, som gjør den til et enda bedre instrument enn det var! Gitaren leveres med original gigbag i ekte skai, som er mye mer slitesterkt enn det der nylon-greiene som Gibson leverer. Gitaren befinner seg i Ørland, men kan sendes pr. post i en Epiphone-pappeske mot at kjøper returnerer eska og pakkematerialer for selgers regning. Forumpris: 6500,- inkl. porto. (For en mer edruelig og realistisk annonse: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=240605842 )
  • Det står listet at den har Probuckers FB720 på nettsida til Epiphone. Tipper det er så enkelt som en minihumbucker-versjon av Probuckeren uten pole-pieces ja. Jeg synes de låter bra, og føler ikke et umiddelbart behov for å bytte de ut, slik jeg ofte har gjort med andre Epis. Tok kontakt med posten pr. telefon, og fikk en epost rett etterpå med skadenr og beskjed om å sende bilder av skaden og emballasjen. Avventer svar på det før jeg vurderer hva jeg gjør. Er det så enkelt som å innhente pris på reparasjon fra en gitarfikler, er det jo greit. 😊
  • Det holder vel å få et skriftlig prisoverslag fra en gitartekniker? Interresant gitar,visste ikke at den hadde minihumbuckere.Nice playin'
  • En liten lydtest-video av gitaren:  
  • Er ute etter en HX Stomp. Plukker opp i området rundt Os/Bergen eller betaler frakt.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.