Web Analytics
Jump to content

Innbytte av gitar ved kjøp av ny


Igniten

Recommended Posts

Kan være jeg er helt på bærtur her, men er det noen som vet om gitar-forhandlere tar brukte gitarer i innbytte ved kjøp av ny?

Er dette vanlig eller ....?

Har en 6 mnd gammel, relativt dyr akustisk gitar som jeg kunne tenkt bytte inn. Håper noen kan væer behjelpelig med svar.

Link to comment
Share on other sites

Gjelder å ha et godt forhold til butikken! Har selv fått byttet inn en gitar jeg ikke ble fortrolig med, også fått byttet inn en amp. Begge deler var kjøpt i samme butikken, og begge var under ett år gammelt da jeg byttet. Fikk vel faktisk nesten samme pris som jeg kjøpte de for!

Så det kan jo være enda en grunn til å benytte seg av de lokale butikkene, og ikke bare bruke de som testlokale

Link to comment
Share on other sites

Mange forhandlere som tar innbytte, men som nevnt tidligere tjener en mest på å selge sjøl. Har bytta inn amper, gitarer, PA, basser ++ på div butikker opp gjennom åra. Et lite tips kan jo være å legge ut en annonse om noen vil bytte med evt mellomlegg.

Link to comment
Share on other sites

Har en Martin HD-28. Har lyst til å bytte til Martin 000-28EC.

Hei! Du bør klare å få byttet inn denne hos forhandler, men jeg vil anbefale deg å selge den privat. En Martin HD-28 er ikke lett å komme over i god stand på bruktmarkedet. Selv var jeg heldig og kom over en i vår, og tipper at du kan forvente å få igjen 13-15000 for din på privatmarkedet. En forhandler må legge på mva. når han selger gitaren din igjen brukt og jeg tipper at inbytteprisen din blir vesentlig lavere enn hva du vil få på et privatsalg. Spør hva du vil få igjen på ett inbytte, og gi en tilbakemelding på dette da jeg er nyskjerrig på det selv.

Link to comment
Share on other sites

Ja, gitaren er jo som ny den. Husker ikke helt hva jeg ga for den. Kvitteringen ligger på jobben. Skal sjekke i morgen. Men synes å huske det var 21995,-.

Skal høre med forhandler om hva jeg eventuelt kan få i innbytte. Hadde jo håpet å få 15 000 i innbytte

Link to comment
Share on other sites

Er det nøttebredden som trigger byttet?

Nei, oppdaget først igår 000-28 EC er bredere i nut`n en HD-28. Jeg har ikke verdens lengste finger heller, så det kan jo by på et lite problem. Ser at vanlig 000-28 kommmer med samme bredde som HD-28. Den kan jo være et alternativ.

Vet lite om forskjellen på disse to i lyd,spillbarhet og pris. Treverk bak og på siden skal være likt. Vanlig 000-28 skal vel være noe rimeligere i pris, tror jeg.

Link to comment
Share on other sites

Var innom forhandler idag. Selger som solgte meg gitaren var selvfølgelig på ferie denne uken, så jeg får vente til neste uke. Kikka litt på utvalget av Martin gitaren. De hadde ingen 000-28 eller 000-28 ec i butikk, men de hadde en M-36 som hørtes meget lovende ut. Ser at denne har samme nut-bredde som HD-28.

Fikk ikke testa den skikkelig, men den føltes noenlunde like lettspilt som HD-28. Treverk er stor sett det samme. Har falt litt for rosewood. Da jeg stort sett bruker gitar til finger spilling.

Men formen på M-36 føltes bedre for meg enn HD-28.

Link to comment
Share on other sites

Solgte HD-28 privat. Ny OOO-28ec er i hus. Så langt fornøyd med den.

Så får vi se hvor lenge den blir værende......?

Trodde jo opprinnelig at når jeg kjøpte HD-28, så var dette gitaren jeg skulle ha i 10 - 15år.

Men gitarer er jo akkurat som biler, sykler etc. Har ikke før fått ny, før en begynner å kikke seg om etter nytt!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.