Web Analytics
Jump to content

Øyafestivalen 2011


Rødvin

Recommended Posts

Øyafestivalen nærmer seg med stormskritt. Noen som skal? Og hva gleder du deg mest til å se?

Selv har jeg ukespass og gleder meg desidert mest til Guided By Voices. Sannsynligvis det bandet jeg har hørt mest på de siste ti årene så jeg ble strålende fornøyd den dagen Øya offentliggjorde at de hadde booket dem (er for øvrig eneste konserten de spiller i Europa). Ellers gleder jeg meg til The Jayhawks, Pulp og Sebadoh, men har også krysset ut Grant Lee Buffalo, Destroyer, Mongo Ninja, Kayne West, White Denim, Hercules And Love Affair, Fleet Foxes, Graveyard, Ghost, OFF!, The Pains Of Being Pure At Heart, 120 Days, Wannskrækk, Hurra Torpedo, Stein Torleif Bjella, The Avett Brothers, The Comeback Kids og Kyuss Lives! i programmet mitt. Rekker garantert ikke alt, men det får så være.

Edited by Rødvin
Link to comment
Share on other sites

åå.. skulle gjerne dratt, men brukte alle penga mine på ny gitar ;D

Men mye jeg gjerne skulel sett der!! James Blake,120 days, Bjella,Fleet Foxes og maaasse mer!!

Anbefaler deg å høre litt på Lama og Proviant Audio, fete norske band. Var på Proviant Audio på Slottsfjell, var sinsykt fet konsert, så anbefaler deg å se de! Kos deg!

@brs...tipper du ikke har hørt halvparten av de som kommer :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.