Gå til innhold

øglemjælk

Medlem
 • Innholdsteller

  54
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om øglemjælk

 • Rang
  Nybegynner
 1. Heisann! Jeg har nå hatt et lite hjemmestudio i noen uker. Føler jeg har noenlunde kontroll/peiling og greier å finne ut av det meste sjøl. Liker også å sitte å fikle med ting jeg ikke får til, helt til jeg fikser det. Men nå er jeg lei. Det gjelder VST/VSTi, hele greia blir litt for "data-teknisk" for meg. Jeg brukte en demo av Cubase 7 i en måned før jeg gikk over til Ableton live lite 8, som jeg fikk med midi keyboardet mitt. I Cubase 7 funket de aller fleste VST'instrumenter som jeg lastet ned (lovlig) fint, men nå sliter jeg litt. Noen instrumenter funker, imens noen ikke. Selv om jeg legger alle i samme mappe etc, og følger instruksjoner jeg får. Vet jeg burde sette meg litt mer inn i det kanskje, men om noen har god peiling på disse greiene her inne på forumet, hadde det vært fint å få litt hjelp! Håper det er mulig å forstå hva jeg spør om her, men hovedsaklig vil så lurer jeg på hvorfor et par av VSTi'ene funker, som foreks "Lounge Lizard 3", imens andre ikke viser seg i Ableton.
 2. Bestilt! http://www.youtube.com/watch?v=RvMkRj_cE9A
 3. ok 225 var jo ikke så ille. Ta å si fra når du er lei av den og skal selge a! hah Absolutt!!
 4. oh , trompetpedalen, hærlige greier! Hvor mye kom den på igjen? Tøff spilling også. PerA: Hørtes noen lunde samme ut som Fuzz Factory, har en av dem og elskern virkelig! Foretrekker du Ocsillo Fuzz 88 ovenfor den?
 5. Oh yes! gjett hva som står på handlelista mi! Arpeggiator, endelig! En annen pedal som står på "må ha sær pedal" lista er Red Panda: Particle. Men den er umulig å få tak i noe sted.
 6. Vurderer å selge min Tonefreak Mellotremo.. interessant? Vil ha 800kr for den, selger fordi jeg er på utkikk etter en tremolo som går litt kjappere.
 7. Hey, noen som har prøvd seg på dette? Jeg får ikke Toneprint editoren til å fungere på min Hall Of Fame. Jeg har funnet ut at jeg må oppdatere firmwaren på pedalen, og det har jeg funnet fram til. Men det skjer ikke noe når jeg prøver å oppdatere! Noen som kan hjelpe?
 8. mmm.. får ikke til å legge ut bilde av mitt flotte brett jeg
 9. Haha da må jeg aldri vise deg SG'en min for den er herda! Men, jo er enig jeg er nok litt for uforsiktig, det er jo som oftest kun estetiske merker jeg lager på gitarne mine som jeg gir faen i, men akkurat denne gangen var det litt dritt.
 10. Jepp det er slike Gibson Deluxe greier.. Det ser ut som det er et par slike tapper du prater om der ja.. mendet holder ikke å bare presse den på, nårjeg begynner å skur på knotten da, så detter den av. Aphellion: oh shit.. takk for hjelpa CastorFiber: mmm.. får prøve med noe lim, hvis noe går gæli får du skylda
 11. Yo! Vel, jeg har hatt en uvane med å ta på meg gig baggen med gitar inni før jeg går ut døra..dermed smeller hodet på gitaren i flere dørkarmer 2 for å være eksakt! Flott.. dette har jeg gjort flere ganger med en telecaster jeg har, uten å ha tenkt over det, det har heller ikke skjedd noe. Men når jeg gjorde det samme med Sg'en min en gang, så datt desverre en av stemmeskruene av. Jeg aner ikke åssen jeg skal få den på igjen.. hele driten har falt av, hele den dere boksen. Det er originale Gibson SG Standard tunere det er snakk om her, noe mere specs har jeg ikke. Inne i stemmern var det noe mørkt klissete guffe som var vanskelig å få av hende, regner med at det enten var drageblod eller olje. For å presisere litt mer, så er det den boksen på baksia som har falt av, framsiden der hvor strengene skal snurres rundt er helt fint. Jeg kan også presse den på igjen, men da kan jeg ikke stemme for da detter den av igjen. Det tannhjulet som er inne i er også helt fint. Jeg er sikkert på at man kan få den på igjen, fordi det ser ikke ut som noe er knukket eller noe, men jeg aner ikke hvordan. Håper noen kan forklare meg hvordan, og håper at dere skjønner hva som har skjedd.. hvis dere trenger bilder så skal jeg prøve å få tatt det. Øgle.
 12. Er ikke det til vokal? eller.. Skaffa meg en Zvex Fuzz factory nå, den er awsome,og i tillegg rar!
 13. Hm tøft! Peiling på hva prisen kommer til å bli? Har bare Hall of Fame så er vel ikke så lurt å kjøpe det når jeg allerede er fornøyd med den som det er. Men å mekke med sånt er sikkert megafun. EDIT! WOW det er jo gratis.. de kunne lett ha tatt penger for det, sikkert mange som hadde kjøpt det!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.