Web Analytics
Jump to content

Beste bassforsterker til under 2000 kr


sarge

Recommended Posts

Etter å flere ganger nesten, men likvel ikke ha fått tak i en Roland Cube 30 bass brukt, så tror jeg at jeg må forsøke en annen vinkling.

Derfor spør jeg:

Hva er beste bassforsterker til under 2000 kroner (ferdig fraktet hjem)?

Jeg vet at det ikke er noen fasit, for her gjelder det å finne kompromisset mellom lydkvalitet, features, kraft etc...

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

4sound selger EBS Classic Session 60 for 1995,-. Da kommer jo frakt eller en kjøretur til Moss i tillegg, men jeg har sett denne får veldig mye bra omtale så det kan jo være verdt å vurdere.

Evt Roland Cube20XL for 1700+frakt.

Jeg personlig ville nok lagt på et par hundrelapper på budsjettet og gått for EBS'en.

Link to comment
Share on other sites

Ja, har fått råd om den tidligere også, men merket er ukjent for meg. Men med 60W, 10" element og tweeter er det vanskelig å finne noe som måler seg, vil jeg tro.

Kunne kanskje ønsket meg noen flere "kule" features, men noen kompromisser må man kanskje inngå...

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

Thunderfingers og Mytola er vel to av forumittene som snakker veldig varmt om EBS, og også denne lille tassen. De fleste EBS'ene ligger jo en del tusenlapper høyere i pris.

Hva slags features er det du ønsker deg? Min erfaring er at det er veldig begrenset hva man trenger av features til en bass, og prioriteten bør ligge i god grunnlyd, så kan man heller utvide med "kule" features om man i senere tid føler man virkelig trenger dem.

Spiller selv på Roland Cube100. Eneste jeg bruker av "effekter" på den er littegrann kompressor, og kanskje litt reverb. Ellers står effektene av.

Link to comment
Share on other sites

Prøvde EBS og ble solgt på lyden. Roland var ikke noe alternativ lenger (snakker da om den nye serien med XL etter typebetegnelsen, den gamle er utgående og har som sagt klart å vri seg unna meg i bruktmarkedet lenge)...

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.