Web Analytics
Jump to content

Beste bassforsterker til under 2000 kr


sarge
 Share

Recommended Posts

Etter å flere ganger nesten, men likvel ikke ha fått tak i en Roland Cube 30 bass brukt, så tror jeg at jeg må forsøke en annen vinkling.

Derfor spør jeg:

Hva er beste bassforsterker til under 2000 kroner (ferdig fraktet hjem)?

Jeg vet at det ikke er noen fasit, for her gjelder det å finne kompromisset mellom lydkvalitet, features, kraft etc...

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

4sound selger EBS Classic Session 60 for 1995,-. Da kommer jo frakt eller en kjøretur til Moss i tillegg, men jeg har sett denne får veldig mye bra omtale så det kan jo være verdt å vurdere.

Evt Roland Cube20XL for 1700+frakt.

Jeg personlig ville nok lagt på et par hundrelapper på budsjettet og gått for EBS'en.

Link to comment
Share on other sites

Ja, har fått råd om den tidligere også, men merket er ukjent for meg. Men med 60W, 10" element og tweeter er det vanskelig å finne noe som måler seg, vil jeg tro.

Kunne kanskje ønsket meg noen flere "kule" features, men noen kompromisser må man kanskje inngå...

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

Thunderfingers og Mytola er vel to av forumittene som snakker veldig varmt om EBS, og også denne lille tassen. De fleste EBS'ene ligger jo en del tusenlapper høyere i pris.

Hva slags features er det du ønsker deg? Min erfaring er at det er veldig begrenset hva man trenger av features til en bass, og prioriteten bør ligge i god grunnlyd, så kan man heller utvide med "kule" features om man i senere tid føler man virkelig trenger dem.

Spiller selv på Roland Cube100. Eneste jeg bruker av "effekter" på den er littegrann kompressor, og kanskje litt reverb. Ellers står effektene av.

Link to comment
Share on other sites

Prøvde EBS og ble solgt på lyden. Roland var ikke noe alternativ lenger (snakker da om den nye serien med XL etter typebetegnelsen, den gamle er utgående og har som sagt klart å vri seg unna meg i bruktmarkedet lenge)...

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.