Web Analytics
Jump to content

Amp som har stått i 5 år


Arachno

Recommended Posts

Heisan, folkens. Jeg har fått tilbud om å kjøpe et par sluttrinn. En Marshall 9100 og en Mesa 50/50. Marshallen er visstnok ca 10 år gammel, men skal ikke ha vært i bruk på minst 5 år. Den har stått i et studio, og har vært brukt som keyboard-amp (!) De originale rørene sitter i fortsatt. Når det gjelder Mesa'en, så er den ca. 20 år gammel, men ikke vært i bruk på 3 år. selgeren sier at det ble byttet rør for 4 år siden. Kan noe dette være noe å kjøpe, tro? Det kan vel ikke være bra at det har stått ubrukt SÅ lenge? Det går jo sikkert selvsagt å få de overhalt og såntno', men jeg er ikke ute etter noe restaureringsobjekt. Jeg trenger et sluttrinn som jeg kan bruke med en gang. Prisen på Marshallen er 3600, Mesa'en vil han ha 4000 for. Noen som har noen gode råd her?

Edited by Arachno
Link to comment
Share on other sites

Så lenge ampene blåses rene, og du rengjør potensiometerne kan jeg ikke helt se problemene. Hvorvidt prisen er rett eller ikke kan jeg ikke hjelpe deg med, dessverre.

Link to comment
Share on other sites

ville ikke vært så bekymret for at de har stått en 5 års periode, og om Marshallen har stått i studio så er det liten sjans for at den har vært kjørt hardt. Litt rens av pot og ut og inn med rørene et par ganger, så er du klar for action.. :) 9100 passer vel som hånd i hanske sammen med pre-ampen din.. :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.