Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Orph

Medlem
 • Innholdsteller

  505
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Orph

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 01. april 1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Asker/Trondheim
 1. Når du trykker ned strengen vil mesteparten av energien i den vibrerende strengen absorberes av metallbåndet og stolen. Spill uten å være koblet opp, se hvor mye lyd den øvre del av strengen lager ift. den nedre som er eksponert mot pickupen. Det er ikke stort, og i tillegg er lyden fra øvre del av strengen langt mer høyfrekvent. Rent intuitivt vil jeg tro at energimengden som overføres gjennom oversadelen i en slik situasjon er helt neglisjerbar.
 2. Jeg har røket basstrenger før, men det var da jeg var helt noob, og skrudde til stemmeskruen for hardt. Jeg spiller oftest med plekter, og har en rimelig tøff spillestil, men har aldri røket en streng mens jeg har spilt. Nå skal det dog sies at jeg bytter strenger nokså ofte.
 3. Delt førsteplass mellom Justin Chancellor og Martin Mendez.
 4. Jeg antar at jeg tråkker mellom i en eller annen intern vits her, men ærlig talt. Jeg lar Dave Grohl prate for meg i det han sa at man ikke vet hvor mye bassgitaren har å si før man hører den 'rett'. "Dear Rosemary" og "Arlandria" sier sitt.
 5. Orph

  NBD

  Dårlig ordvalg. Jeg mente bryterne som man bruker til å velge pickup. Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle de. L-2k har jo ingen blendpot, men det har M-2k, og det er en STOR forbedring i mine øyne.
 6. Orph

  NBD

  Jo, takk. Er godt vant og erfaren med oppsett av bassgitarer, så det skal nok gå veldig fint Tviler ikke på at den blir knall med litt TLC.
 7. Orph

  NBD

  Kjøpte den av en Bodøværing, hvis det hjelper? Den er knapt spillbar som den er, massiv klirring fra 5. båndet og oppover, og intonasjonen er ikke litt rett engang. Som sagt, så må jeg vente med å få satt den opp til jeg får tilgang til verktøy og tuner igjen. Jeg har troen på bassen, dog, halsen er fin, og preampen virker helt magisk! Har eid en L-2000 USA, og preampen virker mye bedre. Ikke minst, så er det veldig greit å slippe coilbytte-systemet (det drepte interessen min ganske greit). Er ikke så fan av gripebrett i lønn, dog, skulle gjerne hatt det i ibenholt som jeg hadde på USA-modelle
 8. Orph

  NBD

  En gang må være den første. Jeg så prisen, og tenkte umiddelbart at det ble et kjøp. Den lå ute hele tjue minutter før jeg bandt meg. Jeg skjønner ikke helt prisen, dog. Det var voldsomt billig i forhold til sammenliknbare L-2k Trib-priser. Den er helt på trynet satt opp, så jeg mistenker at vedkommende ikke er så rutinert med slikt, og antar at bassen ikke var "helt hans kopp med tè" på grunnlag av det. Verktøyet mitt er pakket ned pga. flytting, så jeg må nesten få gjort ferdig den prosessen før jeg får satt den opp selv, før jeg kan komme med tilbakemeldinger.
 9. Orph

  NBD

  Hihi Det lønner seg å våkne klokken 8 om morgenen! Early bird gets the worm!
 10. Orph

  NBD

  Har fikset meg en G&L M-2000 Tribute (fikk den rimelig billig og, - 3000kr inkl. frakt)! Vet enkelte her er nyskjerrige på de, så jeg skal bruke den en ukes tid og gi tilbakemelding! Bilder kommer
 11. Jeg ville oppgradert til separat topp og bunn med en gang. Etter min erfaring kommer man langt med et ålreit 2x10 og en 4-500W forsterker om man har begrenset med penger, så kan man heller bytte ut senere.
 12. Pleier å kjøre samme taktikken. Erfaringsmessig er det en del som merker seg attraktive basser tidligere, og så tar de kontakt når prisen kommer ned på et mer fornuftig nivå. Erfaring tilsier også at det nivået gjerne er en del lavere enn det man selv synes er bra, dessverre (men du har jo solgt Music Man-instrumenter, så det vet du vel alt om ). Det er et rimelig dårlig marked for spesielle bassgitarer her til lands (alt som ikke er Fender, egentlig), noe jeg smertelig har fått erfare.
 13. Neida, du har da din fulle rett til å kreve den prisen du selv ønsker, så skal ikke si noe på det
 14. Et kjapt Talkbass søk gav meg 3-4 eksemplarer av AB1 som gikk for under $1500. Just saying...
 15. Jeg har pleid å putte gamle strenger i en sokk, for så å slenge dem i vaskemaskinen. Det funker gull!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.