Web Analytics
Jump to content

Kabel strekk spørsmål?


Emrys

Recommended Posts

Hei!

Vet ikke om dette er et dumt spørsmål eller ei.

Men ''Recording boothen'' min ligger 3-4 meter vekke ifra kontroll pulten. Og jeg tenkte og kjøpe en lengre mikrofon kabel og spikre det opp langs listverket på gulvet så det ikke ser så rotete ut med kabler på gulvet.

Så om jeg kjøper en XLR kabel på 20 meter, vil da dette gjøre skade for innspillingene mine? vil det øke latencyen?

-Torbjørn

Link to comment
Share on other sites

Som sagt over. Skal du strekke annet enn balanserte kabler ville jeg investert i en di-boks for å komme rundt problemet. Jeg bruker aldri mer enn 10m ubalansert strekk pga signaltap. Med balanserte signaler er 20m helt uproblematisk. Kan allievel være lurt å ikke legge kabelen langs sterke strømkilder eller strømkilder som slås av og på jevnlig (varmeovner, kraftige lysstoffrør, gitarforsterkere etc). Bare for å slippe å få problemer med støy. Men latency får du uansett ikke.

Link to comment
Share on other sites

Ser du har fått fyldigere svar her, også, så la meg avrunde med et tips. Kost på deg en dobbel kabelskinne som du legger på veggen, en sånn man bruker til datakabler og lignende. Det blir mye penere, og skulle du få behov for en kabel til, eller skifte ut den som ligger der, kan du bare kneppe av lokket og skifte ut av hjertens lyst.

Link to comment
Share on other sites

Ok takk! Godt og høre at det blir problemløst med kablene. Men når det gjelder Hode telefoner, som er Ubalansert JACK? blir det latency over disse?

Det siste jeg vil ha er latency av det jeg hører i hodetelefonene :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Ok takk! Godt og høre at det blir problemløst med kablene. Men når det gjelder Hode telefoner, som er Ubalansert JACK? blir det latency over disse?

Det siste jeg vil ha er latency av det jeg hører i hodetelefonene :unsure:

Latency er aldri et problem med analoge signaler. Trengs i såfall 1000-vis av meter. Sliter du med latency er det de digitale leddene og ofte convertere og buffer size som er problemet.

Hodetelefoner sender forøvrig ca linje-nivå som er et kraftig signal. Da skal det mye til før det blir støy, selv med ubalanserte plugger.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.