Web Analytics
Jump to content

New Axes


Slashaxl

Recommended Posts

Første: Gibson Explorer, hvit,1996. Usikker hva slags mikk som står i brua, men skal uansett byttes ut. Original mikk i hals. Frister også å bytte ut plekterbrett med et kremhvitt eller sort brett. Meget god hals på disse.

IMG_4120.jpg

IMG_4121.jpg

Andre: Gibson SG-3, Fireburst, 2007. GOTW #21. 3 blade singlecoils. Mye strat å telelyd å hente i denne, med spillbarhet som en Gibson, så en fin kombinasjon for en som meg, som foretrekker Gibsons, men gjerne vil har litt mer Fender-ish lyd noen ganger:) Passe tjukk hals, og lett gitar. Litt mere fremtung i stående stilling enn en standard SG, men ikke noe som er problematisk. Oppgradert med Planet Waves tuners.

SG3.jpg

SG2.jpg

Suger til å ta bilder, så Explorerbildene er rævva. Skal prøve å få til en ny tråd i galleriet sammen med resten av utstyret, og også bedre flere bilder etterhvert:)

Link to comment
Share on other sites

Takk takk, alltid morro med nye gitarer:)

Grattis, fete de der! Råflott med to nye på en gang :lol:

Har en lignende SG - SG Standard SC3 LTD, GOW #10 2007. Kult med noe litt annerledes.

DJ

--

Er det den trefarga? Samme gitar men annen finish, sorte mikker og sort plekterbrett?

Vet de laga 3 like, i forskjellig finish.. De to + en sort med hvitt plekterbrett:)

Link to comment
Share on other sites

^ Jepp, stemmer stort sett det. Eneste forskjellene ellers er at GOW#10 er en standard, så den har blokk-inlays og binding på halsen.

DJ

--

Ja, stemmer:) Savner block-inlaysa, men men.. Får bli neste gang. Bytta til meg denne av ren nysgjerrighet, og er så langt fornøyd. Så får vi se hva neste kjøp blir. Er vel 70/30% sjangs for at det også blir en Gibson:P

Link to comment
Share on other sites

Spiller du fortsatt på Jackson da? :)

Ja:) Har Y2KV'n enda, som er min favorittgitar. Har solgt unna de andre med FR. Blir vel noe mere Jackson etterhvert også, men dukker ikke opp så ofte her til lands uten FR, så må bestilles. Får se når jeg drar over til statene senere i år, om jeg kommer over noe der. Jackson har de gitarene jeg liker aller best, Gibson på en tett andreplass. Fordelen med Gibson er at de koster mye mindre;)

Link to comment
Share on other sites

Godt å høre :) Har veldig lite erfaring med Gibson, så hvordan er de i forhold til Jackson?

Hvis du kommer over det så burde du sjekke ut Jackson KV1 og KE1, så får du USA-Jackson uten Floyd. De har begge to fast bro i Kahler-format. KE1 dukker iallfall opp med jevne mellomrom på eBay.

Link to comment
Share on other sites

Hehe. Ja, har sett på de gitarene tidligere. Frister veldig begge 2. Har jo hatt en KE-2 lenge, noe som var en meget god gitar. Liker ikke headstocken på KV1T gitarene så godt, så hadde vært greit få tak i en med standardheadstocken til Jackson. Blir nok flere Jackson med tia;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.