Web Analytics
Jump to content

Wonderful Slippery Thing cover


T-Bone
 Share

Recommended Posts

Kult! Ingen lett låt å prøve seg på, men du gjør deg absolutt ikke bort på den. :)

Intonasjonen i bendingene ved hovedtemaet/andre soaring bends-partier (off, farvel norskspråk) kunne kanskje vært litt mer presis.. Ellers savnet jeg litt mer pusterom i spillingen. Lenge siden jeg hørte på Guthries WST, så det er mulig det bare er sånn... Lydmessig synes jeg kanskje lead-lyden var litt vel saturated (mettet), men det er en smakssak of course. ;)

Bra forsøk!

Link to comment
Share on other sites

Jeg har lagt merke til noen sure bends selv! Hehe, jeg skylder på at jeg ikke har fått spilt gitar på en måneds tid nå, grunnet ferie, så det gjør litt vondt på fingertuppene! :blush:

Gitarlyden er presets fra guitar rig. Men tusen takk for tilbakemelding, skal tenke på bends og pusterom neste gang :)

Det kommer kanskje et cover av Waves snart også :)

Link to comment
Share on other sites

Fint! Jeg tør som regel ikke å spille Guthrie Govan-låter, fordi jeg har ikke god nok time til det :)

Du spiller bra, og jeg hører du har tone. Pass intonasjonen din! På cleangitar-delene gjør du mye kult. Pass på å holde deg i time, la 16-delene flyte jevnt.. dette er vanskelig, og jeg sliter mye med det selv. Jeg jobber mye med metronom om dagen, så det begynner å komme seg.

Link to comment
Share on other sites

Takk for tilbakemeldinger! :) Setter stor pris på det.

I ettertid, har jeg selv lagt merke til at noen deler er veldig staccato og "rushed". Det kan hende at jeg tar opp en ny versjon hvor jeg skal prøve å rette opp i tinga dere nevner :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.