Web Analytics
Jump to content

Squirespørsmål


Æljen

Recommended Posts

Har ei squire-tele bygd i Indonesia.

Huska ikke helt når jeg kjøpte denne så sjekka ut serienummeret og fant ut at den var fra 1997.

Men, og så kommer det jeg lurer på.

Serienummeret begynner med IC. I'en står jo for Indonesia men C'en står for Cor-Tek.

Er det så at det er Cort som lager denne på lisens fra Fender?

Link to comment
Share on other sites

Squier gitarene produseres på en rekke ulike fabrikker i Asia. Cor-Tek (Cort) er en stor aktør i det asiatiske markedet og har en rekke fabrikker i ulike land, og ja som du sier, så produserer de en rekke Squier modeller.

"på lisens fra Fender" - jo det er vel riktig det. Fender eier jo Squier og Squier designer/får produsert gitarer som er basert på ulike Fender modeller.

Spør du meg lages de beste Squierne for tiden i India (av alle plasser) Jeg har 0 peil på produsenten, men kvaliteten henger nå gjerne sammen med prisen, uansett hvor og av hvem gitaren er produsert.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har jo lest det på nettet, så man skal kanskje ta slik info med en klype salt, men leste meg opp på Cort for et par uker siden siden jeg skulle kjøpe en Cortbass. På en eller annen side, grundig, seriøs og så videre, sto det faktisk at Cort var størst. Men uansett, Samick og Cort produserer til sammen veldig mange prosent av de gitarene vi handler, helt uavhengig av hva det står på headstocken.

Søkte litt, og det kan tenkes du har rett i at Samick er enda større.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.