Web Analytics
Jump to content

CD-produksjon


-PB

Recommended Posts

Heisann!

Jeg går 3. klasse Musikk på Jessheim vgs. Som et prosjekt i et fag skal vi i løpet av året produsere en helt egen CD med egenprodusert materiale. Selve innspillingen og miksinga har vi allerede ordnet, men vi har litt problemer med å finne et billlig alternativ til CD-brenning/trykking, CD-cover, CD-label og booklet.

Noen som har erfaring eller idéer til hvor man kan få gjort dette billig?

Opplaget skal være på rundt 400 eks. Vi vil helst ha Jewel Case, Digifile e.l da Slim Case ikke ser særlig pent ut.

Takk for all hjelp!

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Stene: vet du hva som må til for å få tildelt ISRC fra Tono/Gramo? (husker ikke hvem som tildeler). Har forstått det slik at egne utgivelser ikke får, at man _må_ ha et label. Stemmer det?

Ja du må ringe gramo. Så oppgir du personoplysninger og diverse. det koster ingen ting å starte et label som privatperson, har gjort det selv med singelen vi nettop slapp med bandet som ligger ute på alle salgsteder for nedlasting osv. Du får tildelt ISRC kode med en gang på tlf, jævla kurrante greier! Om du har noen spørsmål om å starte label så kan du spøre meg, ellers kan du ringe Morten Møller(gramo): 22 00 77 82, det er han som tildeler ISRC koder.. suveren fyr som hjelper til og svarer på spørsmål!

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Har du søkt Tono/N©B om å få trykke opp?

Snakk med Jon på lydmuren (91367733)og hils fra Ådne Stene og spør om du kan få en fin pris av dem!

www.lydmuren.no

Dem har gjort opptrykking av våre to EP'er. veldig fint resultat!

Vil også anbefale Lydmuren. Vi brukte dem til å trykke opp vår første promo. Fine priser og bra leveringstid. Resultatet ble også meget bra.

Edited by XeNoSmurfen
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

www.demofabrikken.no

www.danielengenproductions.no/

Daniel Engen Productions leverer replikerte, støpte plater ned i 300 eksemplarer. Første trykket mitt var på 200, og de var brente. Funka ok, men vanvittig forskjell når jeg bestilte nytt opplag på 600, og fikk dem støpte. Gullfint!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.