Web Analytics
Jump to content

stene92

Medlem
 • Posts

  295
 • Joined

 • Last visited

About stene92

 • Birthday 12/29/1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.myspace.com/aeonicdream

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Fredrikstad
 • Interests
  Gitarist i Aeonic Dream og driver av Aeonic Music Studio.

stene92's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

0

Reputation

 1. Er det noen som har tenkt å dra på metalcamp 2012? eller noen som har vært der og kan fortelle litt om hvordan det var og hvordan ting fungerte, praktiske ting for oss som har planer om å dra dit? Bandene så langt som er booket er: AMON AMARTH AVVEN BREZNO DOOMED EDGUY ELUVEITIE EPICA FINNTROLL GORGUTS GRAND MAGUS HATEBREED HEATHEN INMATE KATAKLYSM KORPIKLAANI MACHINE HEAD MADBALL MORANA NAPALM DEATH NILE PAIN PARADISE LOST SABATON SIN DEADLY SIN SODOM TESTAMENT THE BLACK DAHLIA MURDER se på www.metalcamp.com
 2. Hvem er dere? hvor i østfold bor dere? har dere noe musikk å vise til?
 3. Var jo helt rått! Når ankom dere wacken da? vi kom en dag før festivalen startet og da fikk vi campingplass LAAAAAAAAAAAAAAAAAAANGT vekk fra festivalommerådet. kjekt å vite til neste gang når man bør komme for å få seg en litt bedre plass!
 4. Lydmuren.no! lydmuren er en av norges ledende total-leverandører, og Rune er også sinsykt flink på mastring av metal!
 5. Bare å komme innom om dere ser en gammel liten hvit/grå TEC campingvogn som er fullstendig pusset opp, og malet med pikker, norskeflagg og fartstriper å få en øl!
 6. Kjøp deg ett enkelt lydkort, noen microfoner, VST pluggins (Spectrasonics Omnisphere, EZdrummer f.eks.) og programmer med lisens! Alt dette burde man få for 10-13.000.. Kjøper du deg så mye utstyr uten å ha holdt på med dette før kommer du til å fly på veggen fordi det er ikke lett å få alle programmene til å svare til hverandre etter hverandre Bruk heller resten av pengene på en god studio pc, stor skjerm/store skjermer og noen ordentlige studio monitorere!
 7. ooooohhh.. I'm in love!!
 8. Desverre litt for tidlig, jeg fyllte 18år 29.Desember :/ Hvordan gikk det?
 9. Hvor mange spor har du i prosjektet? kan det ha noe med at du har for mange å gjøre? Har aldri vært borte i det problemet selv, hmmm...
 10. Syns det er fett å ha det innimellom. Er også morro å kunne få det til ordentlig! Ellers takk! skal prøve meg ¨på det!
 11. Uansett om du skal spille inn en CD eller ikke MÅ man ha ett studiolydkort! Det finnes veldig mange lydkort som koster 2000-4000,- som er utrolig fine.. Selv begynte jeg med Audio Kontrol 1 som jeg absolutt vil anbefale. mener å huske at det kostet 2500,- DAW'en (Softwaret) jeg bruker er Cubase 5.. men det finnes jo andre programer som ProTools (som har kommet med at man ikke må ha ett protools lisensiert lydkort for å kunne spille inn i protools), Sonar, Logic osv.. Jeg vil anbefale Cubase, i å med at det er det JEG begynte med og kommer til å bruke, men det er vell egentlig bare en smaksak! Vist du skal kjøpe ett digitalt trommesett er det lurt å kjøpe ett studiolydkort med MIDI in og out.. Det er det på "Audio kontrol 1". Men nå vet ikke jeg om VOX'en din kan ta opp spor uten latency eller ikke. Finnes også noen Gratise Daw's! håper du forsto det meste :/ hoho
 12. Skal ha ett band i studio mitt som spiller metalcore/deathcore. Noen som har noen tips til å få til den dype bass trøkken akkurat i det man starter etter "breaket"? Har prøvd dette på forskjellige måter, men noen som har noen tips på hvordan dette gjøres? for dere som ikke skjønner hva jeg mener; sjekk ut Winds of plague - reloaded
 13. Ja du må ringe gramo. Så oppgir du personoplysninger og diverse. det koster ingen ting å starte et label som privatperson, har gjort det selv med singelen vi nettop slapp med bandet som ligger ute på alle salgsteder for nedlasting osv. Du får tildelt ISRC kode med en gang på tlf, jævla kurrante greier! Om du har noen spørsmål om å starte label så kan du spøre meg, ellers kan du ringe Morten Møller(gramo): 22 00 77 82, det er han som tildeler ISRC koder.. suveren fyr som hjelper til og svarer på spørsmål!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.