Web Analytics
Jump to content

NGD: Fractal Audio Systems


Norstorm
 Share

Recommended Posts

Midi brettet fungerte jo som en drøm..

Med Axe FX Mode, så var programmering ikke nødvendig..

Heh.. Plug & Play detta.. Var bare å slå på brettet og måke på :D

Sånt liker vi :D

Detta var morro..

Likte funksjonen med at den viste hvilke av effektene som var aktive med røde lys på de respektive switchene, når preseten ble loada inn.

Anbefales.

Link to comment
Share on other sites

Gratulerer med ny effekt. Jeg har fiklet på en så vidt det er, men for meg er den alt for dyr.

Er du sikker på at den låter bra rett fra pakken? De aller fleste gitarister jeg snakker med, er hellig overbevist om at fabrikkpresets på sånne enheter er laget for at enheten skal låte så råttent som overhode mulig, og det er et must å skru inn sine egne patcher før man kan nærme seg godlyden.

Snedig strategi fra produsentens side, spør du meg. Hvis jeg ville selge et effektbrett, hadde jeg forsøkt å gjøre det stikk motsatte av hva gitarister mener.. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg skjønner godt at det er skrevet for å skape debatt/provosere, men forstår fortsatt ikke poenget med å debattere rundt musikksmak. 
  • er ikke ordet "kåseri" brukt? det betyr vel generelt at det som blir sagt, ikke akkurat skal tas 100% seriøst
  • He he, ja... Nå skal det sies at Epiphone kanskje ikke overpolstrer gitarene i eska når de sender ut fra fabrikk, men den har nå tross alt seilt halve jorda uskadet før den kom hit til landet.
  • Jo, takk for det. Etter å ha spilt på den en god del nå i kveld, må jeg faktisk si at dette er det beste jeg har opplevd fra Epiphone. Ikke det at jeg har et båtlass med erfaring, men en god del forskjellige eksemplarer har jeg tross alt vært borti. Resten virker veldig solid og godt gjennomført, bortsett fra at endene på nøtta kunne vært litt mer avrundet. Antydning til båndskjegg er det også, men ikke verre enn noen av mine andre gitarer uten fret-nibs, så jeg er nok litt vel overfølsom der. Selger fortalte jo at han kjøpte den ny fra Evenstad, og at han sendte tilbake et eksemplar han ikke var fornøyd med, før han fikk denne. Mistenker at den kanskje kan være kontrollert og sjekket litt ekstra fra Evenstad før den ble shippet. Endestykke og bru er veldig Epiphone, og jeg tipper det kan være noe å hente på å oppgradere her, så det kommer nok til å skje. Pickups og elektronikk virker veldig kurant. Er det slik at posten krever at jeg sender gitaren til reparasjon, vet jeg faktisk ikke om jeg gidder.
  • Fikk meg til å tenke på denne saken:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.