Web Analytics
Jump to content

Metalcore band søker trommis og vokalist i Oslo


mechanix

Recommended Posts

Hei,

Vi øver senralt i Oslo, tenkte det er greit å starte med noen coverlåter for å ha en grei plattform å starte på før vi konsentrerer oss om eget materiale. Målet er å komme oss ut å spille.

Vi ønsker å møte deg som kan tromme i høyt tempo med god sans for rytmer og variasjoner i arrangement, vi ønsker doble pedaler en spesielt varm velkomst!

Vokalmessig er vi ute etter deg som ønsker å kombinere growling og clean vokal, som tittelen antyder går vi for Metalcore. Du får selvsagt frihet til å legge ditt eget preg på låter ;)

Øvingslokale er sentralt i Oslo og inneholder trommesett, forstekere, PA -det viktigste. Bare å ta med stemme, stikker, symbaler og godt humør planta i Metal-sjangren :P

Har du lyst til å vise deg frem i Oslos råeste nye band så ta kontakt for mer info. så møtes vi for en jam :D

Edited by mechanix
Link to comment
Share on other sites

Tjenare, är så att jag är en scream vokalist. tänkte höra vad det är för typ av metalcore ni hade tänkt att lira.

liknande band osv. om min röst skulle passa in. Så är jag gärna sugen på att provspela!

peace/ Coffe

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Spiller trommer, men skulle gjerne hatt litt mer om liknende band osv.. metalcore kan vare så mangt.

Metalcore tar vel utgangspunkt i metal og hardcore, referanser til band kan gjerne være Killswitch Engage og Atreyu. Vi er vel ikke mer enspora enn at vi tar i mot inspill :D

Link to comment
Share on other sites

Ok hadde håpet på converge, dillinger, manhatten skyline type core.. liker ikke verken atreyu eller killswitch.

Da er det i mine ører prog.Metal du søker. Det er ikke helt greia vår :P

Forøvrig må man jo bli med først for å kunne påvirke bandets retning, men en god manta er ivertfall banda jeg nevnte som referanse :D

Link to comment
Share on other sites

Prog metal er det nok ikke.. kan kanskje kalle noe av det mathcore, men det er metalcore, teknisk sådan..

Dette er IKKE en tråd for å diskutere sjanger eller hvilke band som tilhører hva!!!

Det finnes egne tråder for det hvor folk aldri blir enige :lol:

Som gitarist bruker jeg medier for gitarister som referanse for valg av sjanger og i tillegg er band som Killswitch Engage og Atreyu nevnt. Ytterligere kan jeg nevne Bullett For my Valentine. Kall det hva du vil, dette er det vi spiller!

Som tråden startet med: Er du interessert i å spille trommer/synge i et band med en slik musikalsk retning er du hjertelig velkommen. Er ikke dette din greie så la heller være å komme med meningsløse innlegg. Send heller en PM om du har konkrete spørsmål :)

Det er veldig viktig for oss at bandet får en god kjemi og da kan vi ikke ha en som ønsker å spille Metallica, en som vil spille Kreator og en som nekter å spille annet enn Dillinger Escape plan eller Red Hot Chili Peppers for den saks skyld.

Vi MÅ være enige om en plattform, riffene som serveres blir Metalcore :P

Link to comment
Share on other sites

Nei, det er metalcore. Metal og hardcore punk.

Tviler på at dere er ute etter en screamo-vokalist også.

Banda vi har nevnt synes jeg gir en veldig god pekepinn på hvilke variasjon i vokal vi ønsker. Det er ikke dermed sagt at vokalisten skal være ene og alene om dette eller en tro kopi heller :o

Vokalist er forøvrig på plass, så vi ser kun etter en slagmann :P

I disse dager er det jo mengder av konserter med bl.a. Bullet og Stone Sour i dag, Taste of Chaos på fredag og Deftones om litt. Blant alle disse konsertgjengerne må det da være en som brenner inne med litt musikalsk slagverk av den harde sorten, vi hører gjerne fra deg :D

Link to comment
Share on other sites

Hvis du hadde sett over så spiller jeg trommer. Jeg spiller hardcore, metalcore trommer, men det jeg var ute etter var hva slags metalcore. Det finnes et vidt spekter av slike band så må jo være lov å spørre hva slags band dere hører på.

Jeg fant ut at dere vil spille en mer rett frem metalcore med en blanding av clean og growl. (går ut i fra dette pga band dere liker som atreyu killswitch osv.) Dette har jeg gjort før og det er lite utfordrende. Det var ikke menigen å gjøre noe om til en sjangerdebatt, men rettet kun på noe du sa om de bandene jeg hørte på innen metalcore.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.