Web Analytics
Jump to content

nye pickups til ibanez.


Starkness

Recommended Posts

du får alltids plass til batteriet for emg mikkene i gitaren.

Personlig er jeg stor fan av DiMarzio. har du vurdert dem?

Hva spiller du? Ikke så dumt å tenke på før du kaster deg rundt å bytter mikker.

Eksempelvis på oppsett

Petrucci ---- Steve Special brigde, Air Norten hals

Vai 1 ---- Evolution all the way

Vai 2 ---- Paf Pro, Jem singel, Paf Pro

Vai 3 ---- Breed, jem singel, Breed

Satch ---- Fred, Paf Pro/Paf Pro Joe

Men dette er vel mer eller mindre allmenne kunnskaper.

Dersom ikke, kan jeg nevne flere artist- og prestigeoppsett.

Lurer du på en konkret mikk, er det bare å spørre.

Mitt oppsett ville vært følgende:

Tone Zone - Blue Velvet - Air Norten

Dersom du vil ha litt kraftigere singelcoil, vurder Red Velvet.

Link to comment
Share on other sites

jeg spiller i et death metal band for øyeblikket, så det går mest i metal. dimarzio/ibz micker er det som står i fra før. jeg synes de er litt slappe og får veldig lett feedback. så jeg tenkte å smelle inn en emg 81 i bridge å la single coilen og humbuckeren i hals stå urørt så kan de brukes til clean for jeg har hørt at cleanlyden til emg 81 er ikke noe særlig.

men jeg ser emg mickene er festet med en plastramme eller noe som er skrudd fast i gitaren. er det mulig å sette de i gitaren uten den?

Link to comment
Share on other sites

jeg spiller i et death metal band for øyeblikket' date=' så det går mest i metal. dimarzio/ibz micker er det som står i fra før. jeg synes de er litt slappe og får veldig lett feedback. så jeg tenkte å smelle inn en emg 81 i bridge å la single coilen og humbuckeren i hals stå urørt så kan de brukes til clean for jeg har hørt at cleanlyden til emg 81 er ikke noe særlig.

men jeg ser emg mickene er festet med en plastramme eller noe som er skrudd fast i gitaren. er det mulig å sette de i gitaren uten den?[/quote']

Det er ikke noe særlig å mixe passive og aktive mikker iflg EMG. Hva med en 81 i stolen og en 60 i halsen?

Link to comment
Share on other sites

Er ikke noe plastramme, de kan skrues rett i gitaren. EMG85 er forresten ikke så veldig ille clean. Ikke 81 heller, veldig,øh hva skal jeg si, jevnt og fint lydbilde, men litt tynt og flatt kanskje. Jeg har hørt det verre. Og hva faen skal du med cleanlyd i et deathmetalband?

Link to comment
Share on other sites

Ang passiv kombinert med aktive mikker, det er ikke å anbefale.

Dimarzio sin D Sonic er ganske heftig. Og X2N er enda høyere og heftigere. Har spilt på X2N, og den spiller sinnsykt HØYT! Gitaren var stemt i D, men drop C. Låt sinnsykt massiv over rectifier på Line6 pod.

Ang EMG. Går du for dem, kutt ut singel coilen. Ta enten 81 - 81 eller 81 - 85.

En ting må jeg understreke - du får ikke ALLE typer lyder av en og samme mikk. Dermed, kombinere skikkelig DEATHmetal med krystallklar clean, det er en longshot! Allthough, petrucci sitt oppsett han en skikkelig nydelig clean. Så du må ta en komprimiss en plass.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.