Web Analytics
Gå til innhold

Starkness

Medlem
 • Innholdsteller

  64
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Starkness

 • Rang
  Nybegynner

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.starkness.tk

Profile Information

 • Bosted
  rypefjord
 • Interesser
  ehh. gitar?
 1. Har promo av denne skiva. Sorgens kammer er borte ja. var visst noe de hadde rappet fra noen andre hvis ikke jeg tar mye feil. Vet ikke helt hva jeg skal si om skiva. rar
 2. noen dager 2-3 timer og noen dager opp til 10 timer tilsammen. så er det noen dager jeg ikke øver i det hele tatt.
 3. jeg bruker pekefinger på 8 bånd på E strengen og lar den ligge litt borti A strengen for å dempe.
 4. har cd samlingen min på ipoden min. 2037 låter er det på den. så plusser vi på noen låter jeg ikke har lagt inn enda. 40-50 kanskje.
 5. Tror det der skal funke fint. Har et boss me-50 brett selv og det funker helt greit til øving hjemme, bandøving, konserter. Ikke verdens beste lyd akkurat men bra nok. Stort pluss at det er så brukervennlig som det er ihvertfall.
 6. E moll. Eller er jeg helt på jordet nå? Sinnsykt bra spillt ihvertfall!
 7. ned opp ned opp ned opp ned opp ned opp ned opp. Det er alternate picking.
 8. Jeg vet at det hjelper å slappe av når man spiller. jeg vet også at det blir lite flyt når jeg akkurat har lært meg noe. Jeg må spille det en del ganger først. Få det skikkelig inn i fingrene. du skjønner sikkert hva jeg mener.
 9. Tror det er helt normalt. Alle på min epiphone les paul er litt løse. Akkurat slik at man kan røre litt på dem altså. hehe.
 10. Mulig det er skarpe kanter der som gnager på strengene. Hvis det er den samme som ryker stort sett hele tiden så vil jeg tippe det er det som er problemet. Du kan jo sjekke om det er skarpe kanter og hvis det er det så kan du file dem ned. Hvis du har floyd rose eller lignende så TROR jeg vinkelen på den kan ha noe å si. Hadde feil vinkel på min for en tid tilbake siden og da røyk jeg en streng om DAGEN. Har ordnet feilen å nå ryker jeg omtrent aldri strenger.
 11. Kan det komme an på hvilken volumpedal man bruker? Jeg får ikke noe mindre vreng når jeg bruker den som er på boss me-50 effektbrettet mitt. :?
 12. Bikuben min(boss ME-50) liker ikke at jeg plugger den i pcen. jeg er klar over det med bendingen. av og til når jeg treffer feil note får jeg panikk og prøver like godt å bende litt til. :oops: Men takk for ris og ros
 13. jaujau. Dette ble egentlig mye rot men jeg legger ut uansett. http://www.home.no/starkness/hansiblues.mp3 Blues er ikke noe jeg driver med til daglig som dere sikkert hører. Kunne sikkert ha spillt penere og roligere men bestemmer meg for å gi litt gass siden dette er for moroskyld. lyden er ikke noe særlig å skryte av så ikke bry dere om den. Si hva dere synes.
 14. Bra spillt! Er det noen fine gratisprogrammer man kan bruke til å spille inn over det backingtracket?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.