Web Analytics
Jump to content

Prøvd SD Hotrails for Strat ?


Shreddhare
 Share

Recommended Posts

Har fått tilbud om å kjøpe ferdig oppsett med 3 stk Seymour Duncan Hot Rails.

Noen som har testet disse ? Bruker pt.Dimarzio YJM-oppsett på gitaren.

Har hatt en gitar med hotrails i neck og mid, JB Jr i bridge. Låt som en kule. Byttet nettopp til en hotrail i neck på gitaren jeg bruker nå (som er strat-type). Jeg liker dem svært godt.

Eksempel på hva hotrail i neck kan låte som (sammen med trills og pentaton skala):

http://www.youtube.c...h?v=KX7PU-o3FbE

EDIT: Glemte forresten å nevne at Dave bruker hotrails over hele fjøla på gitarene han bruker nå. Du ser det i stillbildet før du trykker play i youtube klippet :) grunnen til at jeg refererte til neck er selvsagt at Dave stort sett kun bruker neck pickup når han soloer ;)

Edited by Paul W
Link to comment
Share on other sites

Hot Rails låter veldig tøft, hadde en i bridge på Straten min før. Men det låter verken som humbucker eller singlecoil :P Blir vel en veldig middy humbucker med litt Strat-quack, og litt mindre bunn.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg skjønner godt at det er skrevet for å skape debatt/provosere, men forstår fortsatt ikke poenget med å debattere rundt musikksmak. 
  • er ikke ordet "kåseri" brukt? det betyr vel generelt at det som blir sagt, ikke akkurat skal tas 100% seriøst
  • He he, ja... Nå skal det sies at Epiphone kanskje ikke overpolstrer gitarene i eska når de sender ut fra fabrikk, men den har nå tross alt seilt halve jorda uskadet før den kom hit til landet.
  • Jo, takk for det. Etter å ha spilt på den en god del nå i kveld, må jeg faktisk si at dette er det beste jeg har opplevd fra Epiphone. Ikke det at jeg har et båtlass med erfaring, men en god del forskjellige eksemplarer har jeg tross alt vært borti. Resten virker veldig solid og godt gjennomført, bortsett fra at endene på nøtta kunne vært litt mer avrundet. Antydning til båndskjegg er det også, men ikke verre enn noen av mine andre gitarer uten fret-nibs, så jeg er nok litt vel overfølsom der. Selger fortalte jo at han kjøpte den ny fra Evenstad, og at han sendte tilbake et eksemplar han ikke var fornøyd med, før han fikk denne. Mistenker at den kanskje kan være kontrollert og sjekket litt ekstra fra Evenstad før den ble shippet. Endestykke og bru er veldig Epiphone, og jeg tipper det kan være noe å hente på å oppgradere her, så det kommer nok til å skje. Pickups og elektronikk virker veldig kurant. Er det slik at posten krever at jeg sender gitaren til reparasjon, vet jeg faktisk ikke om jeg gidder.
  • Fikk meg til å tenke på denne saken:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.