Gå til innhold

Shreddhare

Medlem
 • Innholdsteller

  156
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

25 Excellent

Om Shreddhare

 • Rang
  Viderekommen

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.soundcloud.com/boq

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Vadsø

Nylige profilbesøk

2 998 profilvisninger
 1. Soundcloud er jo brilliant til å legge ut "work in progress", så får man hørt det uten å åpne DAW. OG dele lett med medmusikanter, for innspill og status på låten. Bruker dette mye, men da som Privat deling. Snart ferdig med en ny rockete låt, og her er gitarsoloen. (kun meg på alt her, som nevnt kan da de andre komme med forslag.."låter ikke bra,spill inn alt på nytt" f.eks. 😡
 2. Nyutgivelse fra oss i Vadsø, andre låt i mer hard sjanger enn vår vanlige. Ganske sikker på at denne ikke havner i radiorotasjon 😅 Men veldig gøy å jobbe med sånn musikk også, og mye lettere å være gitarist når man bare kan vrenge ivei 😁 Gitaren er min elskede skalloperte gamle Stratocaster, inn i en wah-wah > duppeditt > Cubase> ut i verden. Dere gitarister har sikkert en mening om gitarspillet, selv synes jeg det passet med mange korte toner på denne. Og artig med powerchords for en gangs skyld!
 3. Eller er det bare en plagsom effekt? Har mange ganger tenkt at den slås på når gitaristen går tom for idéer og vil ha variasjon. Men artig å peise på med en lånt wah-wah pedal på en kort liten solo på en låt under arbeid. Kanskje det ble ganske kult? Bare en skisse av en låt fremdeles, men blir nok neste utgivelse.De andre i bandet (trommer,bass og vokal) kommer med sitt etterhvert. Gitar : 1972-modell Stratocaster, skallopert. Wah-wah : husker ikke (custom audio?)
 4. Kanskje too many notes, men syntes det passet godt inn. La inn noen lengre toner for å la lytteren hvile litt ? Min kjære 1972 skalloperte Stratocaster tok seg av gitarspillet, og de andre i bandet fikk frie tøyler.Da ble det en rocker ut av dette tilslutt,litt uvanlig kjappe greier for Ocean Whip. Sjekk ut slutten, så skjønner du ? Håper den faller i smak. ...og GOD HELG! /Per https://soundcloud.com/boq/cruel-thing-to-do-by-ocean-whip
 5. Takker og bukker, CastorFiber! Det høres nok litt vel intenst ut ja, men dette er 2 stk riff og 2 gitarsoloer satt sammen. Riffene og soloene skal i hver sin ende av låta, og flere vers/bridge/refreng med vokal innimellom de to snuttene jeg la ut.Håper at det da blir mye mer logisk :-) Mixen er tatt på sparket, det er bare EZdrummer og en orgel-vst pluss noe synthbass som jeg bruker for å komponere låten.(og for å ha noe å spille gitar etter). Nok engang, takk for hyggelig kommentar!
 6. Ihvertfall endel tyngre enn det jeg vanligvis komponerer :-) Veldig gøy å spille inn noen riff og påfølgende soloer. Bare meg på alt av lyd her,men de andre i bandet følger på etterhvert. https://www.facebook.com/per.boquist/videos/10156328790062072/
 7. Tusen hjertelig takk for lytting OG tilbakemelding :-) CastorFiber : Vokalen er sannelig vanskelig å få dønn 100 % frem i mixen, mixer man for høyt blir resten av arrangement og "sound" fort langt i bakgrunnen.Gitaren høres ihvertfall, og det er vel det viktigste ;-) Takk igjen,begge!
 8. Hei! Mørketiden i Finnmark er en fin tid for å lage låter, og melankolskt og mørkt blir som oftest resultatet :-) Min kjære gamle Strat gjør jobben sin i intro og på soloen, og Terje synger med den stemmen han har. Ganske så bra fyr? Håper den faller i smak, litt små-proggete er det kanskje med enkelte rare partier.
 9. Hei Vil bare tipse om siden radiofy.se hvor du kan søke på ditt bandnavn eller låt-tittel for å se hvor låten er blitt spilt på radio. Vet ikke om den er heeeelt 100 % nøyaktig, men artig likevel.Finnes det flere slike sider,mon tro? Eksempel (radiofy.se) :
 10. Denne låten er trist,den..kan nesten ikke bli verre :-) Et alvorlig tema er det ihvertfall, og jeg følte at noe veldig melodisk ville gjøre seg godt her. Synes selv jeg lykkes med å melke hver tone ganske godt med min 1972-modell skalloperte Stratocaster.Også synes jeg Terje synger dette veldig bra! Nå er det bare å håpe på noe radiospilling.
 11. Litt fornøyd med dette utkastet til soloparti. Bare meg med vst og EZdrummer til komponeringen er ferdig og bandet trår til.
 12. "Shreddhare" er ment humoristisk :-) Litt redd for å shredde :-) Teknikken ligger vel mer i å få noe pent ut av en melodistemme, med anslag og vibrato. Flere av de første der er introer, og det melodiske har vært i fokus. Men skjønner utmerket godt hva du mener, raske løp er glimrende for å øke dynamikken på slutten, og når det er velvalgte toner så er det absolutt noe av det kuleste man hører. Takk for tilbakemelding !
 13. For moro skyld klippet jeg ut mine soloer fra utgitte låter, og satte de sammen. Artig (eller frustrerende) å høre hvor mye av samme teknikk som gjentar seg. Tydeligvis liker jeg det høye register, med toner som er bøyd opp til omtrent der de bør være :-) Og veldig til bruk av vib-arm,da ? Tror det er en nyttig metode for å utvikle seg :-) https://soundcloud.com/boq/justthesolos
 14. Etter å ha komponert et guide-track for de andre i bandet med midi og vst, så er det ren luksus å begynne med soloene :-) Her er ihvertfall melodisk utgangspunkt ! Gitar : YJM Strat 2004, lyd fra mobiltlf,sorry ! https://www.facebook.com/per.boquist/videos/10154502975837072/
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.