Web Analytics
Jump to content

Gode VST-instrumenter


Recommended Posts

Hei. Tenker jeg skal begynne å leke meg litt med å lage litt trance/house musikk. Kanskje lage noen remixer av kjente låter osv. Har Cubase og helt ok studio, men har ikke mange VST-instrumenter. Noen som har noen tips? Veldig gjerne tips om bra trommemaskiner. De trommemaskinene jeg har prøvd til nå fungerer ikke til dette formålet...

Takker for all hjelp!

Link to comment
Share on other sites

Arturia MiniMoog kan du få mye moro med.

Men til sjangeren du nevner Trance/House bør du vel sjekke ut Propellerhead Reason. Det programmet er utviklet nettopp til det du nevner. Her finner du alt du måtte trenge av synther, trommer/beats. Alt går på Midi, men Reason kan (kunne hvertfall) linkes opp mot Cubase.

Men fra spøk til alvor: Skaff deg heller en Marshall og en Strat ;)

Link to comment
Share on other sites

takker for gode tips! Har ikke hatt tid til å sjekke ut programmene som blir anbefalt enda, men kom gjerne med mer forslag;)

Noen som vet om andre musikkforumer som kanskje er litt mer aktuelle når det gjelder dette temaet? Har funnet et par stykker, men der var det dødt...

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.