Web Analytics
Jump to content

Masse/Boogie V-twin preamp (rackmount)


s0und
 Share

Recommended Posts

Jeg har hatt en V-twin rackmount :-)

Den har da mer enn nok gain, og du kan velge tre forskjellige modi under gainkanalen - blues, lead og scoop (eller noe sånt, husker ikke nøyaktig). Blueskanalen har litt gain, lead er "typisk" mesavreng (litt som santana men mer aggressiv) og scoop er (selvfølgelig) mid-scoopet, uten å ha mere gain enn lead-kanalen. Disse bytter du mellom med en liten switch på forsterkeren. Den har også tre forskjellige voicinger på cleankanalen, noen varme, andre mer country, men lyden her er veldig avhengig av pickups/type gitar. Den kjekkeste funksjonen var egentlig "mix", der du kan blande clean/gain (noe du ikke har så mye bruk for) eller sette den som en rein volumboost, slik at du kan f.eks kan guffe opp lyden litt når du spiller solo.

Hvis du ønsker å skifte mellom blues/scoop/lead mens du spiller, må du ha en switche-enhet eller bygge et stort antall footswitcher selv, footswitchen som følger med skifter bare clean/gain/mix.

Kort sagt: Dette er en fin preamp, nydelig cleanlyd, masse vreng. Ser tøff ut i racket gjør den óg :-) Den har som sagt bare to "kanaler", men med en switch får du enkelt 5-6 forskjellige lyder av den.

Jeg solgte min for ca 3500-4000, husker ikke helt nøyaktig. Du burde klare å få en for den prisen.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 3 weeks later...

Jeg var nær ved å kjøpe et komplett rack med en slik en og et Marshall sluttrinn, men det ga jeg beng i. Nå har jeg en Studio preamp som må fikses opp litt og trenger en 50/50 poweramp før jeg kommer noen vei, lurer litt på om jeg skal jakte ned en V-Twin og Formula også for et rent Mesa rack.

Men nok bullshit, Mesa er ikke noe dritt og selv om jeg har lest mye rart om denne tror jeg den er veldig bra.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg har de akustiske alltid i kasse med en Boveda pose i kassen. Funker fjell.
  • En tur alene til byen, kom hjem med åtte nye skiver (Ecclesia, #3 i midten fikk jeg forrige lørdag):  
  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.