Web Analytics
Jump to content

Ny gitar og amp dag


M.A.K.S

Recommended Posts

Vel, strengt tatt er gitaren brukt, men for meg er den ny tongue.gif

Var på påskeferie i Paris og hadde hotell midt i bydelen der de aller fleste musikk-butikkene ligger.

(Det samme området er for øvrig fullt av sex-sjapper og strippe klubber om kvelden..)

Hadde i utgangspunktet ikke planer om å kjøpe noe som helst, men fikk plutselig øye på en PRS Standard 24 til en hyggelig pris..

Måtte selvfølgelig prøve, og det burde jeg sikkert aldri gjort for enden på visa ble at jeg kjøpte den laugh.gif

12299_419091265169_635330169_5856236_7698533_n.jpg

Og da jeg kom hjem hadde jeg fått pakke fra Fotophono:

12299_419066715169_635330169_5855502_6271532_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

Og hvor ligger butikkene?

Skal dit i sommer...

Jeg var i Paris for et par år siden. Disse gitarbutikkene var samlet i et område i nærheten av Moulin Rouge. Etter litt leting på Google Maps, har jeg kommet frem til at gaten trolig heter Rue de Douai. Gå inn på google maps og søk på følgende: guitar, rue de douai, paris. Lykke til.

Link to comment
Share on other sites

Ga rundt omkring 1200 Euro.

Det viser deg å være et sant lite hel...e å få til et skikkelig bilde av fargen tongue.gif Den kalles iallefall "platinum silver" og jeg synes den ser knall ut cool.gif

For å finne butikkene tar du bare metroen til stasjonen som heter Pigalle, du bør kunne se endel butikker med en gang du kommer ut fra stasjonen.

@Troll:

Det låter konge, men dessverre har jeg ikke fått guffa på skikkelig enda.. Da får jeg nok det meste av naboer på nakken for Riveraen spiller høyt!! tongue.gif

@Jowasv:

Kommer nok aldri til å selge Luke'n min, lurer faktisk på å skaffe meg enda en, med piezo ninja.gif

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.